Fotópályázatot hirdet a Centrál Színház

Centrál Színház fotópályázatot hirdet A mi utcánk – Avenue Q című előadásukhoz kapcsolódóan A MI UTCÁNK címmel!

A színház honlapján megjelent közlemény szerint izgalmas, érdekes, megragadó, egyedi, különleges fényképeket várnak, a legjobb fotókat pedig Facebook-oldalukon közönségszavazásra bocsátják.

A legtöbb lájkot begyűjtő fénykép készítőjének kétszemélyes Különleges Centrál-bérlet lesz a jutalma (három zenés előadásra – Avenue Q, Ájlávju, Cabaret – szóló kétszemélyes belépő), a második és harmadik helyezett két személyre szóló belépőt nyerhet az Avenue Q előadásra.

A szervezők személyenként egy fényképet várnak a nora@centralszinhaz.hu mailcímre, 2011. november 15-ig. A levél tárgyaként feltüntetendő: A mi utcánk – Centrál-fotópályázat. Sem formai, sem műfaji megkötés nincs, küldeni lehet tájfotót, családi képet, beállított vagy spontán fényképet ugyanúgy, mint szórakoztató vagy szociofotót.

Az egyetlen szempont, hogy a fénykép legyen valamiért izgalmas, érdekes, megragadó, egyedi, különleges, és kapcsolódjon a címhez: A MI UTCÁNK!

A nyerteseket a nézők Facebookon történő szavazása alapján választják ki, akiket a Centrál Színház a november 24-ei, meglepetésekkel tarkított Avenue Q előadáson lát vendégül.

süti beállítások módosítása