Új budai játszóhely nyílik: a Garden Étterem Színház

December 4-én új budai játszóhely nyílik a Széll Kálmán tértől öt perc sétára található Városmajori Szabadtéri Színpadnál. A Garden café & lounge étterem összművészeti sorozatai a gasztronómia és művészet találkozásának jegyében kínálnak programot.

Garden Étterem Színház

A Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabadtér Színház egy régi álmot vált valóra, amikor december 4-én közkívánatra megnyitja új helyszínét, a Garden Étterem Színházat. A fesztiválszezonig tartó őszi, téli és tavaszi hónapok során többféle műfajban kínálnak minőségi programokat.
A szervezők, saját bevallásuk szerint a műsor összeállításakor a színház törzsközönségének igényeit figyelembe véve elsősorban a budaiak, a Budára szívesen látogatók és a kerület lakosainak együttműködésével kívánják bevezetni és kulturális tartalommal feltölteni az újdonságnak számító, családias helyszínt. Színház, irodalom, beszélgetés, meseszínház, gyerekfoglalkozás és családi ebéd várja a nézőket decembertől májusig, szerda esténként, valamint vasárnap délelőtt és délután.

varosm

Színház-Szerdák
A Színház-Szerdák alkalmával népszerű stand up comedy, verses-zenés estek, monodrámák és kamara-előadások kerülnek bemutatásra. Az Utazás Karinthy körül Vasárnapi irodalmi teadélután-sorozatban a Kossuth Kiadó frissen megjelenő Karinthy Frigyes-sorozatának kötetei alapján ismert művészek és közéleti személyiségek beszélgetnek az íróról és műveiről, művészetekkel - felolvasással és jazz-zenével - fűszerezve. Az Együtt a család ebédek és mese vasárnap délelőtti matiné-programjában bábelőadások, foglalkozás és Sunday brunch ebédlehetőség várja a családokat.
"Delic-Art"
A Garden Étterem Színház minden alkalommal "Delic-Art" különlegességgel is kedveskedik. Welcome-ital, a programok után a művészekkel való kötetlen beszélgetés, finom ételek és az étlap teljes kínálatára vonatkozó kedvezmény várja a közönséget, a Kossuth Kiadó jóvoltából a szerencsések ajándékot kapnak, a helyszínen kedvezménnyel rendelhető meg a Karinthy-sorozat és a kiadó egyes kiadványai. Baráti társaságoknak és családoknak 2 és 4 fős bérlettel lehetőségük van saját asztal foglalására is.

kalloy

Mi lesz a következő program?

 

2011. december 7. (szerda) 19 óra Rob Becker: Caveman – Az ősember - Igazi stand up-comedy, színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra
A Caveman egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába. Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző. Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban és a helyszínen.
Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.
Asztalfoglalás és jegyrendelés telefonon: 06 1 / 301-01-47
További információ, részletes program és friss hírek: www.szabadter.hu

 

 

JÁTÉK!

Nyerjen 2 jegyet az előadásra a Színházkolóniával! http://www.szinhazkolonia.hu/kerdoiv.php?cikkid=76 

süti beállítások módosítása