Mindenkit szívesen látunk! - Hólyagcirkusz premier a Merlinben

A Hólyagcirkusz Társulat idei utolsó, toborzó premierje látható a Merlinben november 24-én, melyen mindenkit szívesen látnak.

„Ahogy haladsz az életben, rájössz, hogy nem tanulsz semmit, csak visszahullsz az emlékezetbe. Olyan ez, mintha utánoznánk egy világot, amelyben már éltünk valaha. Nem nyerünk semmit, csak visszanyerjük magunkat. Az önmagunkkal való azonosság visszafelé hajló evolúció." (E. M. Cioran)

 

MINDENKIT SZÍVESEN LÁTUNK!

(toborzó)

az előadást létrehozta a

HÓLYAGCIRKUSZ TÁRSULAT

A produkció nem jöhetett volna létre J. S. Bach, Th. Bernhard, E. M. Cioran, Robert Gernhardt, Maxim Gorkij, Havasi Attila, Franz Kafka, Franz Schubert és Andrej Tarkovszkij nélkül.

Szereplők:

Eszes Fruzsina, Kallai Nóra, Nádasi László, Szabó Domokos, Várkonyi Eszter

Zenei szerkesztő: Kallai Nóra

Látvány: Horváth Lilla

Fény: Hlinka Mónika

BEMUTATÓ: 2011. november 24., 19.30 - Merlin

2011. december 1. csütörtök / 19.30

 2011. december 7. szerda / 19.30
 

Külön köszönet Szőke Szabolcsnak és Rácz Attilának

Támogatók: NEFMI, NKA, Merlin Színház, R16 Pódium


„Nem szabad fejlődni . . . ez a titok. Egyszer valahol meg kell állni. Voltak állatok, amelyek addig fejlesztették a védőpáncéljukat, amíg agyonnyomta őket. Voltak, amelyek olyan hatalmas izomtömeget építettek fel, hogy a belük nem volt képes őket táplálni, zabálva haltak éhen. S vagyunk mi, emberek, daganattá duzzadt agyunkkal, amely a borzalomig nagyítja a fájdalmat, amelynek az egyensúlyozhatón túlnőtt sejthalmaza áttekinthetetlen kapcsolatokat igényel, nagyon ritkán kitermeli a géniuszt, egyre gyakrabban az őrületet. Dagad az agy, tágul a koponya . .. . . A fejlődés öl" (Lénárd Sándor)


A6_1_ok

süti beállítások módosítása