Pincérnek állnak a Centrál Színház színészei

November 26-án negyedik alkalommal szervezi meg a Gyermekétkeztetési Alapítvány a Jótevő Napot. Ezúttal a Centrál Színház társulata is csatlakozik az immár országossá növekedett akcióhoz.

Mi az a Jótevő Nap?

A Jótevő Napon az éttermek saját bevételük egy részét felajánlják az éhező gyermekek megsegítését végző Gyermekétkeztetési Alapítvány javára. Így mindazon Jótevők, akik ezen a napon mennek el ezekbe az éttermekbe, tovább növelik az éhező gyermekekre fordítható összeget. "Ebédeljen Ön is a Centrál Színház társulatának tagjaival - és segítsen a rászoruló gyermekeken!" - szól a színház felhívása.

Kik lesznek a helyszínen?

Idén a rendezvény kiemelt helyszíne a Symbol Budapest, ahol déltől éjfélig különleges élményben lehet része a vendégeknek. Az ételkülönlegességeket ezen a napon (tehát november 26-án) közismert énekesek, színészek, zenészek, közéleti személyiségek szolgálják fel alkalmi pincérként. A Centrál Színház társulatának tagjai 12:00 és 14:30 között segédkeznek. Akik ott lesznek: Andrádi Zsanett, Ágoston Katalin, Kovács Vanda, Magyar Attila, Mészáros András, Nyertes Zsuzsa, Schmied Zoltán, Vári-Kovács Péter, valamint az Avenue Q lakói!

A Gyermekétkeztetési Alapítványról

A Gyermekétkeztetési Alapítvány 1993 óta az éhező gyermekek megsegítője. Elsődleges célja, hogy hazánkban minden gyermeknek rendszeresen jusson elegendő és egészséges táplálék. Hazai és nemzetközi felmérések szerint ugyanis jelenleg Magyarországon 20 000 gyermek éhezik. A legszegényebb helyzetben lévő gyermekek ugyan ingyenesen étkezhetnek az iskolai, illetve az óvodai napköziben, az év másik 165 napján azonban nem jutnak ennivalóhoz. A Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével ezekre a napokra ad nekik jó és bőséges táplálékot a beérkező adományokból. Éppen most Esztergomban a beszüntetett közétkeztetés két napi biztosítását vállalta magára az Alapítvány.

gyea

Online asztalfoglalási lehetőség a www.bookingguide.hu címen.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány adószáma: 18049842-2-43, bankszámla száma: 10300002-10350923-49020011. A Symbol Budapest címe: 1036 Budapest, Bécsi út 56. (www.symbol.hu) Térkép: http://g.co/maps/wfmxx

További információk a Jótevő Napról: www.gyea.hu

süti beállítások módosítása