Márta István a Zsolnay Örökségkezelő ügyvezetője lehet

Márta István válthatja a Zsolnay Kulturális Negyedet is üzemeltető Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói posztján Bozóky Anitát - adta hírül a stop.hu.

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetői posztját ketten töltik be, Bozóky Anita Bocz Tamással közösen vezeti a céget. A Színház.hu megkereste Márta Istvánt, de az Új Színház jelenlegi igazgatója, a Pécsi Országos Színházi Találkozó művészeti vezetője nem kommentálta a portál értesülését. Bozóky Anita a pécsi stop.hu-nak emailben úgy reagált, hogy "most is dolgozom, tudomásom szerint holnap is fogok. A kérdés a munkáltatómra tartozik, döntés után nyilatkozom".

marta

Márta István tizenhárom év után 2012. január 31-ével távozik az Új Színház éléről, miután Tarlós István, Budapest főpolgármestere Dörner György színész pályázatát hozta ki győztesnek az övével szemben október elején. A döntés ellen október 22-én több százan tiltakoztak a teátrum előtt, hétfőn pedig egy civil csoport nyújtotta át új pályázat kiírását követelő petícióját a főpolgármesternek.

süti beállítások módosítása