Testet öltött szavak - Színházi előadás- és workshop sorozat Marosvásárhelyen

Testet öltött szavak - A magyar nyelv hangzásvilága a mesétől a hangjátékig címmel szervez színházi előadás- és workshop sorozatot Lantos Erzsébet beszédtanár, a Balassi Intézet marosvásárhelyi lektora. A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Vendégoktatók a magyar kultúráért 2011 program keretében valósul meg.

A három részből álló rendezvénysorozat lehetőséget kínál a nyelvi jel sokoldalú alkalmazhatóságának, a költői beszéd sokrétegűségének és sokszínűségének, a magyar nyelv hangzásvilágának felfedeztetésére a tág értelembe vett nagyközönség és a magyar nyelv és kultúra terjesztésében érintett szakmai közönség számára.

A rendezvénysorozat harmadik részére 2011. december 8-10 között kerül sor. Ebben az időszakban a Művészeti Egyetemen "Performansz" témakörben zajlik műhelymunka, míg a Nemzeti Színház Kistermében december 9-én, pénteken este 7 órától nyilvános előadásra kerül sor, amikoris Ladik Katalin az „Alice” című performanszot mutatja be.

Az előadásra jegyek a Kultúrpalota jegypénztárában válthatók keddtől péntekig 12.00-17.30 óra között, valamint előadás előtt a helyszínen.testet_lttt_szavak

süti beállítások módosítása