Ügyvédi iroda támogatja a Katona József Színházat

A Katona József Színház és a DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda megállapodása értelmében a jogi tanácsadó cég a 2011/12-es évadban a színház kiemelt partnereként szponzorálja a Katonát.

- Rendkívül értékesnek tartjuk a Katona József Színháznál folyó művészi munkát, ezért döntöttünk úgy, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel támogatjuk azt - mondta Posztl András, a DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi Iroda irodavezető partnere. Hozzátette, nem pusztán szponzorációról van szó, az együttműködés kifejezett célja a kulturális és a versenyszféra találkozása során keletkező tudástőke feltárása. Ennek első lépése egy közösen kivitelezett felmérés, mely során a kulturális intézmények online jelenlétét vizsgálják.
katona_jozsef_szinhazMáté Gábor, a Katona József Színház igazgatója örömét fejezte ki az együttműködéssel kapcsolatban, és hangsúlyozta, hogy a támogatást a színház kommunikációjának fejlesztésére fordítják. A folyamatosan csökkenő nézőszámok mellett a színházak ma már csak akkor tudnak talpon maradni, ha aktívan és kreatív eszközökkel keresik a lehetséges nézőket.

süti beállítások módosítása