Irodalmi teadélután-sorozat a Garden Étterem Színházban

Utazás Karinthy körül címmel decembertől havi egy alkalommal, vasárnap délutánonként irodalmi teadélután-sorozatnak ad otthont a Városmajori Garden Étterem Színház. A beszélgetések apropóját a Kossuth Kiadó Karinthy Frigyes-sorozatának frissen megjelenő kötetei adják.

A Szabad Tér Színház és a Kossuth Kiadó közös rendezvényének középpontjában az író személye és egyéni műfajai állnak: az író, publicista, novellista, esszéíró, költő, drámaíró, színpadi szerző, viccgyártó, humorista, az anekdotázó és a halandzsa nyelv megteremtője.


A kiadó frissen megjelenő Karinthy Frigyes-sorozatának köteteiből Fráter Zoltán irodalomtörténész állította össze a programot, amelynek hat eseménye egy-egy témát jár körbe. A beszélgetőtársak ismert közéleti személyiségek, a témában jártas szakemberek és művészek. Minden alkalommal neves színészek adnak elő részleteket a művekből, és népszerű fiatal jazz-zenészek muzsikálnak.

A december 18-án, 17 órakor kezdődő első teadélután témája Karinthy Frigyes és az ünnepek, a szerkesztő-házigazda vendége Karinthy Márton és Székhelyi József, harmonikán közreműködik Babicsek Bernát.
További időpontok: 2012. január 15., február 12., március 18., április 15., május 13.

karinthy

A nézőket minden alkalommal meglepetések és ajándékok várják:
-   a jegyár tartalmaz egy welcome teát
-   alkalmanként 10 db ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amely a Kossuth Kiadó Karinthy Frigyes-sorozatának első három kötetét tartalmazza
-   a teljes Karinthy Frigyes-sorozatra és a kiadó más sorozataira vonatkozó kedvezményes rendelési lehetőség
-   alkalmanként 10 db Budapesti Nyári Fesztivál kedvezménykártya kerül kisorsolásra
-   ingyenes parkolási lehetőség
-   kötetlen beszélgetések a művészekkel az események után
-   kedvezményes vacsoralehetőség a jeggyel rendelkező nézők számára a Garden Étterem jóvoltából

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.
Asztalfoglalás és jegyrendelés telefonon: 06 - 1 /301-0147
További információ és részletes program: www.szabadter.hu/gardenszinhaz

süti beállítások módosítása