Magyar Teátrum díjátadó gála Békéscsabán

December 22-én Békéscsabán, a Jókai Színházban nagyszabású gála keretében díjazza a színházi háttérszakembereket a Magyar Teátrumi Társaság. A showműsorban a Jókai Színház társulata mellett fellép többek között Kútvölgyi Erzsébet és Nemcsák Károly. A díjátadón jelen lesz Vidnyánszky Attila, Cseke Péter, és Balázs Péter is. Alább a Magyar Teátrumi Társaság felhívását olvashatják.

Kedves Színházbarátok!

 

2011. december 22-én a színházi háttérszakmákat ünnepeljük Békéscsabán. Tudjuk, hogy a színházban nincs egyéni siker. Egy-egy produkció megszületése számtalan ember munkáját dicséri. Hajlamosak vagyunk azonban elfeledkezni azokról, akik a színfalak mögött segítik az előadások létrejöttét. A Magyar Teátrumi Társaság által alapított díj a színházi háttérszakmák képviselőinek munkáját ismeri el. Az ország legjobb súgója, ügyelője, jelmezszabója, asszisztense, fény- és hangtechnikusa, színpadmestere, műszaki vezetője, fodrásza, sminkmestere érdemelheti ki ezt a kitüntetést.

 

Látványos showműsorral ünnepeljük december 22-én 19 órától a színházi háttérszakmák képviselőit. A Monte Cristo grófja c. musical részletei mellett több teátrum sztárművésze lép színpadra. A Magyar Teátrumi Társaság színházai, a szakmai élet elismert képviselői jelenlétükkel emelik az est fényét. Az ünnepélyes díjátadáson jelen lesz Vidnyánszky Attila, Cseke Péter, Balázs Péter, Fekete Péter, Blaskó Balázs, Nemcsák Károly és Oberfrank Pál. Az élőzenés gálán fellép többek között Szomor György, Sára Bernadett, Nemcsák Károly, Besenczi Árpád, Kútvölgyi Erzsébet, valamint a Jókai Színház teljes társulata.

monte_cristoMonte Cristo grófja (forrás: Jókai Színház)

 

A Magyar Teátrum díjátadó gálát a Magyar Televízió is rögzíti.

Időpont: 2011. december 22. 19.00 óra

Helyszín: Békés Megyei Jókai Színház

Az ünnepélyes díjátadásra szeretettel várjuk minden színház iránt érdeklődő barátunkat!

süti beállítások módosítása