Ők pályáznak a székesfehérvári színházra

Székesfehérvár Megyei jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdetett a Vörösmarty Színház vezetői (igazgatói) munkakörének betöltésére. Szerkesztőségünkbe beérkezett a pályázók névsora, akiket meg is kerestünk azzal, hogy tegyék közzé pályázataikat. 

 

vsz300

 

A pályázók névsora:


Buch Tibor színész,

Frigyesi András, a budapesti Deutsches Theater vezetője,

Harsányi Gábor,

Kiss László színész,

Kuna Károly színész,

Pesty-Nagy Kati rendező,

Szabó Károly, a Vörösmarty Színház operatív igazgatója,

Szűcs Gábor, a teátrum korábbi művészeti vezetője,

Teklesz Zsuzsanna dramaturg.


Először a Teklesz Zsuzsanna, Herczeg Tamás (a színész, a szerk.), Szántó Péter nevével fémjelzett pályamű érkezett be hozzánk, az alábbi levél kíséretében:

 

Tisztelt Színház.hu Portál, tisztelt Olvasók, Kedves Színházlátogatók!
Úgy gondoljuk, egy Színház vezetése közügy, ezért fontosnak tartjuk, hogy vezetői elképzeléseinket a döntnökökön kívül a szakma és a nézők is megismerhessék. A pályázat lezárása óta támogatóink közt tudhatjuk Tóth Ildikót, Galkó Balázst és Makranczi Zalánt is, bár szándéknyilatkozatuk az alábbi digitális verzióból kimaradt. Véleményüket, hozzászólásaikat az szfvartisztalappal@gmail.com címre várjuk.
Tisztelettel:

Szántó Péter
pályázati kapcsolattartó

 

Ezután megkaptuk Pesty-Nagy Kati pályázatát és szakmai életrajzát is (itt már a pályaműben szerepel, hogy az publikálható, sőt a kísérőlevélben arra is felhívta figyelmünket, hogy a pályázat egy teljes példányát a Társulathoz is eljuttatta):

 

Pesty-Nagy Kati pályázata innen letölthető >>

Pesty-Nagy Kati szakmai életrajza innen letölthető >>

 

p.s. Tisztelt Pályázók! Amennyiben esetleg nem jutottunk volna el Önökhöz, az azt jelenti hogy nem ismerjük elérhetőségeiket. Ez esetben kérjük Önöket, hogy amennyiben szándékukban áll nyilvánosságra hozni pályamunkájukat részben vagy egészben, azt küldjék el a ceo@szinhaz.hu emailcímre.

 

Kapcsolódó anyag:

 

süti beállítások módosítása