Van jó megoldás Karácsonyra! - Ernő bá' segí!t

Webes videó sorozatot indított a Szegedi Szabadtéri Játékok, hogy szórakoztatva adjon ötletet a karácsonyi forgatagban a kényelmes, kulturált, tökéletes meglepetésre.

szesza

„A hetvennegyedik sálam..." – grimaszolja bele csalódottságát a kamerába Székhelyi József, alias Ernő bá', karácsonyi death metal dallamok közepette, miután kibontja a láthatóan nagy reményekkel kecsegtető csomagot.

Ugye ért már mindenkit hasonló élmény? A szépen előkészített meglepetésről kiderül: se nem hasznos, se nem tetszetős. Ilyenkor az őszinték kifejezik nemtetszésüket, legtöbben azonban egy kínos művigyor kíséretében megköszönjük szépen, hogy gondolt ránk a másik.

          

Ernő bá' csalódik a karácsonyban

 

Ezzel a gyakori szituációval indul a Szegedi Szabadtéri Játékok új webes videó sorozata, melyben a főhős, Ernő bá' a karácsonyi ajándékvásárlás jól megszokott kálváriáján megy keresztül. Miután megkapja a gyűlölt hetvennegyedik sálat, elhatározza: ő márpedig megtalálja a tökéletes ajándékot.

Ellátogat a leginkább kézenfekvő helyre, a karácsonyi vásárba, ahol összevásárol minden ostobaságot, amit elsőre meglát, közben szatyrokkal felpakolva belebotlik a szembejövő embertömegbe. Később bebotorkál egy zsúfolt kis üzletbe, ahol még úgyse találja az eszményi meglepetést, viszont felpakolva mindent lever és összetör.

Ernő bá' karácsonyi kálváriája megkezdődik

 

Ismerős helyzetek? Ha a válasz igen, tanácsos megfogadni Ernő bá' nagyszerű gondolatát, aki végül úgy döntött: fogja magát, és egyszerűen két főre szóló szabadtéri bérletet vásárol, majd leül egy kávézóba, elszív egy cigit, megissza a feketéjét, és másokra hagyja az őrült rohangálást és ajándékvadászást.

A videókat a szinhaz.hu-n kívül a Szegedi Szabadtéri Játékok youtube-csatornáján, facebook-oldalán és honlapján lehet nyomon követni. A fesztivál jövő nyári előadásaira szóló „két musical, egy operett" bérletet pedig, mely összesen hat darab jegyet tartalmaz egy ünnepi borítékban, a Fesztivál Jegyirodákban kapható, többféle árkategóriában. A szabadtéri belépőkért továbbra is lehet üdülési csekkel fizetni.

forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

süti beállítások módosítása