Nem engedik haza Stohlt az ünnepekre

Életében először tölti családja nélkül az ünnepeket Stohl András - írja a Kiskegyed.

A színész zökkenőmentesen beilleszkedett a fegyintézet világába, raktárban dolgozik, de a szakmájához kapcsolódó feladatot is talált: a börtön színházának sikerdarabját, a Víg utcai srácokat rendezte. Ügyvédjével is rendszeresen tartja a kapcsolatot, Ruttner György hetente jár hozzá. 
"Ügyfelemnek a legnehezebb a rácsok mögött töltendő karácsony. Lelkileg megviseli, mert eddig sohasem töltötte családjától távol a szeretet ünnepét" - próbálta Stohl helyzetét érzékeltetni Ruttner György, aki hozzátette: a színészt az nyomasztja leginkább, hogy idős édesanyja és párja, Ancsika hogyan vészeli át lelkileg és anyagilag az ünnepeket. "Ügyfelem kedvese a közös kislányukkal, Franciskával még egyszer meglátogathatja karácsony előtt, és nagylányával, Lucával is találkozhat".

Stohl-Andras

„Nagyon barátságosak vele az emberek, jó szándékú fogadtatást tapasztalt, atrocitásoknak nem volt kitéve, és bíztatják, hogy tartson ki. Reggel ébresztő, rendrakás a zárkában, összeszedik a szemetet, majd beadják nekik a reggelit" – árulta el  korábban a Blikknek, az ügyvéd. A színész azt is elmondta ügyvédjének, Ruttner Györgynek, hogy a többi rabhoz hasonlóan nagyon várja a délutáni egyórás sétákat. Mivel egyszemélyes zárkában van, csak ott tud beszélgetni a többiekkel. A népszerű műsorvezető a napjait egyelőre tévézéssel (minden nap megnézi az RTL Klub Reggeli című műsorát), olvasással és naplóírással tölti. Ezen kívül naponta 10 percet beszélhet telefonon családjával. Stohlt havonta egyszer látogathatják meg személyesen.

Forrás: Kiskegyed, Blikk

süti beállítások módosítása