Újévköszöntő operett-körkép

Nyakunkon a szilveszter. Ha valakinek nincs kedve az ünnepi bódulat után visszatérni a szürke hétköznapokba és szívesen köszöntené az újévet jól ismert operett slágerekkel, akkor szerencsére számtalan program közül válogathat országszerte. Segítünk az eligazodásban. Januári, évköszöntő operett-körkép.

Szilveszteri Operett Gála Debrecenben

Zenés utazás a Budapesti Operettszínház sztárjaival és Debrecen kedvenceivel az óesztendő utolsó napjának estéjén. Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss, Ábrahám Pál, Zerkovitz Béla, Szirmai Albert, Huszka Jenő legnagyobb slágerei csendülnek fel az esten.

A Kodály Filharmónia nagyszabású óévbúcsúztató gáláján 2011. december 31-én este 6 órakor, a Bartók teremben részletek hangzanak el A Csárdáskirálynőből, A Denevérből, A víg özvegyből, a Cirkuszhercegnőből, A mosoly országából, a Mágnás Miskából, a Cigányszerelemből, a Marica grófnőből és a Mária főhadnagyból, mégpedig a műfaj igazi sztárjainak tolmácsolásában! A Budapesti Operettszínházból érkezik Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Bódi Barbara és Peller Károly, hozzájuk csatlakozik Debrecen két kedvenc tenoristája: Balczó Péter és Haja Zsolt. Közreműködik a Cívis Táncegyüttes, a Kodály Filharmonikusokat Somogyi-Tóth Dániel vezényli.

Belépők 2500 forintos áron kaphatók. A szünetben minden néző hangulatát egy pohár pezsgővel fokozzák tovább a szervezők!

ujevi-operett-gala-gyongyos-1-m

Újévi Gála Gyöngyösön

Gyöngyösön 2012 január 7-én operett gálával köszöntik az újévet. Az MK Záborszky József termében Kálmán Imre és Huszka Jenő legismertebb operettjeiből hallhatnak majd részleteket. Belépőjegyek 2.400 éa 1.800 Ft-os áron kaphatók az MMK információs pultjánál.

Szólisták: Geszthy Veronika, Bódi Barbara, Szabó Dávid, a Budapesti Operettszínház művészei, Nyári Zoltán, a Magyar Állami Operaház művésze

ujevi_happy_new_year_2012

Operett Show Győrben

2012. január 15-én, vasárnap 15 és 19 órakor Újévi fergeteges operett gála lesz Oszvald Marikával és az Operett csillagaival Győrben, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadásra számíthatnak, a legkedveltebb zeneszerzőkkel és a legismertebb melódiákkal, egy nagyszabású szabadtéri szuper produkcióban.

Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből.

Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből.

Keceli Operett Gála

Újévi Operett Gálát szerveznek 2012. január 7-én 19 órakor a Városi Könyvtár és Művelődési Házban. Fellépő művészek: Szendy Szilvi, Lukács Anita, Peller Károly, Vadász Zsolt, és táncosok. Jegyek elővételben kaphatók a könyvtárban.

ujevi_operett_polyak_homonnay_front

Újévi Gálakoncert Siófokon

A következő esztendőt január 2-án ismét a már hagyománnyá vált Újévi Gálakoncerttel nyitják meg és várják szeretettel a siófoki közönséget a Kálmán Imre Kulturális Központban. A gála első részében Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, az ismert művészházaspár lép színpadra. A második részben operett- és operaslágerek szórakoztatják a közönséget és adnak jókedvet, lendületet az új év elkezdéséhez.

I. rész

Musical melódiák

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

II. rész

Operettslágerek

Közreműködik az Operettfesztivál Zenekar, vezényel: Stauróczky Balázs, valamint a Rajkó Művészegyüttes Tánckara

Szólisták: Kállay Bori, Berkes János, Szeredy Krisztina, Arany Tamás és Derzsi György

Jegyár: földszint: 5.000 Ft, erkély: 4.600 Ft.

Elővételben, illetve Siófok kártyával: földszint: 2.500 Ft, erkély: 2.300 Ft.

süti beállítások módosítása