Beleznay hordhatja a Pepi-gyűrűt

Beleznay Endre kapta a Böröczky József emlékére alapított Pepi- gyűrűt. Az öt jelölt közül újságírók szavazatai döntötték el, ki kapja az elismerést.

Beleznayn kívül a többi jelölt, Aradi Tibor, Erdei Sándor, és Varga Ferenc József is színvonalas műsorral szórakoztatta az egybegyűlteket a Mikroszkóp Színpadon, Vida Péter színházi fellépése miatt nem tudott eljönni. A stand-upok után még nehezebb volt a döntés, csupán egy szavazaton múlott, hogy nem Erdei Sándor ujjára került Tóth Mila ötvösművész munkája. Az ő érdemeit a korábbi igazgató, Sas József is elismerte, Aradi Tibor pedig a Mikroszkóp Alapítvány pénzjutalmát kapta. A gála résztvevői, köztük a műsorvezető Nádas György, reményüket fejezték ki, hogy nem ez lesz az első és utolsó Pepi-gyűrű-átadás, és a színház most megválasztott új vezetése is megtartja a hagyományt.

beleznayendreBeleznay Endre (forrás: google.hu)

"Mondhatom, egyáltalán nem számítottam győzelemre, biztosak voltunk benne, hogy Aradi Tibor nyer" - mondta a Blikknek Beleznay Endre, akit kollégái pezsgővel ünnepeltek.

süti beállítások módosítása