Oroszlán Szonja: Lenyugodtam

Tavaly márciusban határozta el, hogy kivonja magát a "forgalomból" és egy évet az utazásnak szentel Oroszlán Szonja.

A színésznő elhatározta, hogy megismeri a világot, a közeli és távoli kultúrákat, naplóba gyűjti élményeit és megosztja mindenkivel. Azóta Oroszlán Szonja hazatért, ismét forgat, színházban játszik. Nem félt attól, hogy itthon elfelejtik.

szonja- "Gondosan előkészítettem mindent. Egyeztettem a hazaérkezéseim időpontját azokkal, akikkel együtt dolgoztam: színházigazgatókkal, tévésekkel, filmrendezőkkel. Apróbb feladatok belefértek a menetrendbe, lejátszottam pár előadást két utazás közt. Megértették a kollégák, miért van szükségem erre az útra, és visszavártak. Amikor az ember éveken keresztül nagyon sok mindent csinál, elfárad és elveszti a realitásérzékét. Majd szétszakad. Habzsol, mindent szeretne - és közben "normális" életet is élne. Vágytam az érzésre olykor, hogy egy vagyok a sok közül. Feléltem az energiáimat. A testem, a hangom a hangszerem, pihenésre szorult. Úgyhogy elmentem és megnéztem, hogyan élnek mások a világban. A legjobb döntés volt" - hangsúlyozza Oroszlán Szonja, aki idén márciusban férjhez ment New York-ban.
"Boldog házasságban élek már. Lenyugodtam. Nem hagyom, hogy felőröljön a becsvágy, elvegye a jókedvemet az, hogy mit írnak a kritikák, hányan nézték meg a filmemet" - fogakmazott a színésznő a Stop.hu-nak.

süti beállítások módosítása