Meghökkentő Szilveszter a Weöres Sándor Színházban

A Weöres Sándor Színház szeretettel várja az érdeklődőket sajátos évbúcsúztatójára, melynek során a kötelező eszem-iszom és tánc mellett a színház művészei szórakoztatják a vendégeket meghökkentő helyszíneken.

zsofi

Mire számíthatnak az érdeklődők? - Alberti Zsófit kérdeztük

"Azokat, akik velünk töltik a szilvesztert a Krúdy Klubban várja egy hatalmas, hagyományos szilveszteri vacsora. Az érkezőket Jordán Tamás fogadja, ő kíséri őket négyes csoportokban helyszínről helyszínre. Különböző mókás, pár perces jelenetekkel készülünk hat állomáson. Mivel nem szeretnék lelőni egy poént sem, csak annyit árulok el, hogy részben interaktív körútra számíthatnak azok, akik eljönnek, eljuthatnak például a színészbüfébe, öltözőkbe, és végül a Krúdy Klubban együtt vacsorázunk".

unnepeljen

Fellépő művészek: Alberti Zsófi, Budai Dávid, Endrődy Krisztián, Fekete Linda, Horváth Ákos, Kálmánchelyi Zoltán, Nagy Cili, Orosz Róbert, Szabó Róbert Endre, Trokán Péter, Unger Tünde, Vass Szilárd

Ceremóniamester: Jordán Tamás

weores

A belépőjegy ára: 12 500 Ft, amely a svédasztalos vacsorát, az éjféli büfét, és a rövid italokat kivéve a korlátlan italfogyasztást is tartalmazza.

Vacsora: 20:00 – 21:30

Műsor: 21:30 – 23:30

Zene-tánc: 24.00-

Jegyek korlátozott számban kaphatók a Krúdy Klubban.

Szombathely, Akacs Mihály u.7.

Tel: 06 20 549 0242

süti beállítások módosítása