Meghallgatják a székesfehérvári igazgatójelölteket

Szerdán a Vörösmarty Színház közalkalmazottjai előtt beszélnek terveikről az igazgatói posztra pályázók. A múlt héten hallgatta meg őket a szakmai előkészítő bizottság.

Ezúttal kilencen pályáztak a teátrum igazgatói posztjára a megszabott határidőre: Buch Tibor, Frigyesi András, Harsányi Gábor, Kiss László, Kuna Károly, Pesty Nagy Kati, Szabó Károly, Szűcs Gábor, Teklesz Zsuzsanna. Az előzményekhez tartozik, hogy tavaly áprilisban a fehérvári önkormányzat megvonta bizalmát a korábbi igazgatótól, Vasvári Csabától.  

vorosmarty

Az új vezető megbízatásáig igazgatóhelyettesként, majd megbízott igazgatóként Quintus Konrád vezette és vezeti a színházat. Vasvári távozása után pályázatot írtak ki a posztra, a választás azonban eredménytelen maradt, mert az öt jelöltből szeptember 7-én senki nem kapta meg a szükséges számú szavazatot a közgyűlésen. Újra pályázatot írtak ki.

A mostani forduló jelöltjeit az elmúlt héten, csütörtökön hallgatta meg a szakmai előkészítő bizottság, és értékelte a pályázatokat. Hatan támogatták Pesty Nagy Kati elképzeléseit, öten Szabó Károlyét, három szavazatot kapott Teklesz Zsuzsa, és egyet-egyet Frigyesi András, illetve Kuna Károly. Ma a leginkább érintettek, a színház dolgozói, közalkalmazottjai előtt "lépnek fel" a pályázók. Kérdés, milyen eredménnyel, és számít-e majd valamit a színháziak véleménye.


Pesty-Nagy Kati pályázata innen letölthető >>

Pesty-Nagy Kati szakmai életrajza innen letölthető >>

 

p.s. Tisztelt Pályázók! Amennyiben esetleg nem jutottunk volna el Önökhöz, az azt jelenti hogy nem ismerjük elérhetőségeiket. Ez esetben kérjük Önöket, hogy amennyiben szándékukban áll nyilvánosságra hozni pályamunkájukat részben vagy egészben, azt küldjék el a ceo@szinhaz.hu emailcímre.

 

Forrás: Színház.hu,  fmh.hu

Kapcsolódó cikk:

Ők pályáznak a székesfehérvári színházra

Ők pályáznak a székesfehérvári színházra

Székesfehérvár Megyei jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdetett a Vörösmarty Színház vezetői (igazgatói) munkakörének betöltésére. Szerkesztőségünkbe beérkezett a pályázók névsora, akiket meg is kerestünk ...»


süti beállítások módosítása