Májusban jön a StarDust: A Musical Show!

25 világhírű musical, 33 feledhetetlen dal, 70 művész a színpadon és egy 150 perces, nagyszabású, látványos előadás - ez a StarDust: A Musical Show, amelyre Magyarországon eddig még soha nem volt példa!

A grandiózus élményről a látványos színpadtechnika és a professzionális hangtechnika gondoskodik a Várkonyi Mátyás által vezetett Győri Filharmonikus Zenekar mellett. A zenetörténet legnagyobb slágereit a négy magyar musical sztár, Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza énekli. Az egyedülálló produkció ősbemutatója május 18-án lesz a SYMA Csarnokban.

stardust1

Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, Hair, West Side Story. Kinek ne fűződnének szép emlékei a zenetörténet leghíresebb musicaljeihez, azok legnagyobb slágereihez? Az örökzöld dallamok ráadásul most egyetlen, nagyszabású produkcióban, a StarDust: A Musical Show-ban csendülnek fel, méghozzá olyan sztárok közreműködésével, mint Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza. A magyar musical csillagai még soha nem vettek részt ilyen monumentális produkcióban, így örömmel vállalták N. Forgács Gábor rendező felkérését.

„A StarDust egyedülálló abban, hogy ötvözi a musicalirodalom slágereit a szimfonikus zenekari hangzással, a többszólamú énekléssel, a mozgalmas koreográfiákkal, és a lélegzetelállító látványvilággal. Örömmel veszek részt a produkcióban, mert az alkotók és a közreműködők névsora garancia a minőségre, és egy olyan csapatban dolgozhatok, melynek tagjai nem csak szakmailag állnak közel hozzám, hanem emberileg is." – mondta Csengeri Attila, a Madách Színház sztárja.

stardust2

Négy színész, négy stílus, négy hangszín, egyedülálló hangzás és látvány. Ráadásul mindhárom művész régi barátom és kollégám, akikkel már sok mindent éltem meg. Nagyon szeretek velük dogozni!" – árulta el mosolyogva Mahó Andrea, aki rögtön igent mondott a felkérésre.

„Nagy örömmel veszek részt a produkcióban, mert az alkotók és fellépők névsora biztosíték a jó hangulatú és színvonalas munkára. A StarDust Show attól egyedülálló, hogy a musical szerelmesei egy csodálatos estét tölthetnek majd el a kedvenc dalaikat hallgatva, ám a show után mégis egészen új értelmet ad a régi daloknak a friss hangszerelés és előadási stílus, a nagyzenekar és az újszerű látványvilág." – mesélte lelkesen Szűcs Kinga, a Pesti Magyar Színház művésze.

stardust3

„Azért mondtam igent a felkérésre, mert ez a produkció nem egy tehetségkutatóban feltűnt négy különböző karakter irányított összerakásáról szól, hanem ismert musical sikerek dalaival alkotunk nagyon látványos show-t." – tette hozzá Egyházi Géza, a Vámpírok Bálja sztárja.

A négy musical sztárt a több mint 40 fős Győri Filharmonikus Zenekar kíséri, az Erkel-, Huszka Jenő-, és Fényes Szabolcs-díjas legendás karnagy, Várkonyi Mátyás vezetésével. A Magyarországon eddig még soha nem látott nagyszabású show monumentalitásáról profi látvány- és hangtechnika gondoskodik.

A StarDust: A Musical Show bemutató koncertje május 18-án, a SYMA Csarnokban lesz.

süti beállítások módosítása