Túl van az életveszélyen Tóth Eleonóra színésznő

A nagymamát játszó színésznő még decemberben "A Kéz" ősbemutatóján lett rosszul.

A Csiky Gergely Színház színésznője, Tóth Eleonóra a december 10-ei, péntek esti előadásán lett rosszul. A Lovasi András és Háy János nevéhez kötődő darab ősbemutatója, a színésznő nélkül folytatódott. Eleonóra állapotáról akkor a Csiky Gergely Színház nem kívánt nyilatkozni. Annyit elárultak: minden előadást megtartanak, és a színházi gyakorlathoz híven egy "beugró" színész, ez esetben Csonka Ibolya játssza majd a nagymama szerepét. Ez így van a mai napig is.

eleonora

A kapos.hu információi szerint a színésznő mára túl van az életveszélyen. A felépülésig azonban még több hónapos lábadozásra lesz szüksége. A gyógyuláshoz vezető első lépéseket teszi meg a napokban.

A színház honlapjáról kiderül: a Színházi bestiák című darabban Tóth Eleonórának már játszania kellett volna. Nagy és nehéz szerepe van, amit viszont nem egyszerű átvenni, ezért a tervezett decemberi előadások elmaradtak, és ez így lesz januárban is. A színház vezetése bízik a gyors javulásban, és remélik, a művésznő hamarosan ismét színpadon lehet.

Forrás: kapos.hu

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

süti beállítások módosítása