Farsangi jótékonysági koncert a József Attila Színházban

Varga Miklós, Papadimitriu Athina és Keresztes Ildikó is fellép azon a farsangi koncerten január 28-án a budapesti József Attila Színházban, melynek bevételével a Csodalámpa Alapítványt és a Színészárvákért Alapítványt támogatják.

A rendezvényen a közönség Fehér Adrienn, Földes Tamás, Gesztesi Károly, Jónás Andrea, Keresztes Ildikó, Molnár Szilvia, Nemcsák Károly, Papadimitriu Athina, Puskás Péter, Töreki Andrea, Varga Miklós, Zöld Csaba és az Új Magyar Táncszínház műsorát tekintheti meg.

Az est műsorvezetője Egri Márta, rendezője Böhm György - közölte a színház.

farsangi

A Csodalámpa Alapítvány célja olyan, életet veszélyeztető betegségben szenvedő - a többi között leukémiás, daganatos, transzplantált, izomsorvadásos - 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy kívánságának teljesítése, ahol a család helyzete a kérés megvalósulását nem teszi lehetővé. A közhasznú alapítvány segítségével 2003 óta közel 1700, sokszor lehetetlennek tűnő kérés vált valósággá.
A Színészárvákért Alapítvány a fiatalon elhunyt magyarországi színművészek kiskorú gyermekeinek oktatását, szociális és egészségügyi helyzetét kívánja segíteni.

 

süti beállítások módosítása