Mit jelent a tánc? - A KET pályázatot hirdet

A Közép-Európa Táncszínház pályázatot hirdet 16 és 25 év közötti fiatalok számára. A pályázat témája a TÁNC, ami sokak szerint csak mozgás, másoknak kikapcsolódás, van, akinek művészet, van, akinek maga a szépség, és olyan is akad, akinek kapcsolat a kozmikus energiákkal.

Közép-Európa Táncszínház felhívása:

Arra kérünk, hogy rajzold, fényképezd, fesd vagy filmezd le nekünk, hogy mit is jelent Neked a TÁNC. Bármilyen képzőművészeti technikával dolgozhatsz, egy megkötés van: egy pályázó maximum három művel pályázhat, mely lehet kép (fotó, grafika, festmény, kollázs stb.) és – legfeljebb 2 perces bármilyen technikával rögzített – film. A digitális technikával készült pályaműveket elküldheted elektronikus úton vagy DVD-re írva.

A képeket, filmeket a neveddel és elérhetőségeddel együtt elküldheted a tanc.palyazat@gmail.com címre, vagy munkanapokon 10 és 17 óra között személyesen is leadhatod a Közép-Európa Táncszínházban (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.)

tanc

A táncosokból, koreográfusokból, film- és fotóművészekből álló zsűri a legjobb három alkotás készítőjét az alábbi díjakkal jutalmazza:

Díjak:

I. díj: 5 alkalmas bérlet 2 fő részére a KET előadásaira, valamint egy fotóművész dedikált táncfotója

II. díj: 3 alkalmas bérlet 2 fő részére a KET előadásaira

III. díj: 2 tiszteletjegy egy szabadon választott KET előadásra

Különdíj:

A különdíjat az a pályamű nyeri el, ami a Facebook oldalunk ( http://www.facebook.com/kozepeuropa) látogatói szerint a legnépszerűbb, vagyis, ami az eredményhirdetésig a legtöbb lájkot kapja. A különdíj egy dedikált Kunert Péter CD (több előadásunk zeneszerzője) és egy nap kulisszajárás a Közép-Európa Táncszínházban (tréning és próbanézés, színháztechnikai titkok, élet a színfalak mögött).

A legjobb alkotásokból kiállítás készül, valamint a Közép-Európa Táncszínház marketinganyagaiba is belekerülhetnek.

Pályázati határidő: 2012. január 31. 24:00

Eredményhirdetés: 2012. február 18. 18.00

A nevezési lap innen letölthető!

A pályaművek elkészítéséhez sok sikert és kellemes időtöltést kívánunk!

süti beállítások módosítása