Bozsik Yvette pályázata

Tarlós István főpolgármester a szakmai bizottság véleménye alapján, és többségi szavazatának figyelembevételével 2012. július 1-től 2017. június 30-ig Bozsik Yvette-et nevezte ki a Trafó Kortárs Művészetek Háza igazgatójává. Bozsik Yvette eljuttatta szerkesztőségünkhöz a Trafó igazgatói posztjára írt pályázatát, amelyet ezennel közlünk.

 

a pályázat az alábbi linkre kattintva letölthető:

 

>> A PÁLYÁZAT A SZERZŐ(K) KÉRÉSÉRE 2012 04  19-TŐL NEM LETÖLTHETŐ <<

 

 

további információk:


Bozsik Yvette a döntést követően elmondta: „Szellemileg és materiálisan akadálymentes, európai színvonalú művészeti intézményt képzelek el, amely erős kisugárzásával és bátorításával üzen az új generációknak, hogy keressék az önkifejezés művészi módjait és lehetőségeit.”

Bozsik Yvette igazgatóként nyitott szellemmel és elhívatottan kívánja szolgálni a szakmát és a nézőket. Célja, hogy a Trafó a legszélesebb spektrumon mutathassa meg a kortárs művészet hazai és nemzetközi alkotóinak új energiáit, gondolatait, útkeresését.

„Köszönettel tartozom a Trafó eddigi vezetésének és az ott fellépő művészeknek, hiszen ők tették le azokat az alapokat, amelyekre a pályázatunkban megfogalmazott művészeti programunkkal építeni tudunk.” - tette hozzá Bozsik Yvette.
Kapcsolódó cikk:

süti beállítások módosítása