Többen harcolhatnak Stohlért

A Blikk úgy tudja, küzdelmek folynak a márciusban szabaduló Stohl Andrásért. Több színház is szeretné ha fellépne nála.

- A karambolom után úgy kellett a kocsi csomagtartójában becsempészni a Nemzeti Színházba, mert másnap fellépésem volt. A baleset után a korábbiakhoz képest sokkal hamarabb elfogytak a jegyek a darabokra, amelyekben játszottam. Valami furcsa perverziója volt az embereknek, hogy megnézzék a Stohlt, saját szemükkel lássák: megtört-e - emlékezett a Blikknek börtönbe vonulása előtt a színész, aki már biztosan szabadul március ötödikén.
Ruttner György, Stohl András ügyvédje is megerősítette, hogy mindkét színház, a Nemzeti és a Centrál vezetője - ahol Stohl nagy sikerrel játszott - már érdeklődött: mikortól állhat munkába kollégájuk.

Stohl-Andras- Mindkét színházban szeretnék, ha náluk lépne elsőként színpadra ügyfelem, bár jelenleg a Nemzeti Színháznak nem tagja, de anyaszínházának tekinti András. Mivel anyagilag nem áll fényesen, azonnal dolgoznia kell, ami nem lesz nehéz, sőt már nagyon várja - mondta Ruttner György, az elítélt színész ügyvédje.

Puskás Tamás, a Centrál Színház direktora azonban készségesen ismerte el: Stohl András már nagyon hiányzik kollégáinak.
- Nagyon várjuk, hogy kiszabaduljon. Amint módunkban áll, abban a pillanatban megragadjuk az alkalmat, hogy már márciusban újra műsorra kerüljön vele a Jó zsaru, rossz zsaru című előadásunk. Biztosak vagyunk benne, hogy most is örömet ad a nézőknek, és fátylat borít az elmúlt időszakra. Reméljük, ez az előadás hozzásegíti Andrást, hogy megbékéljen a múlttal, a nézőket pedig ahhoz, hogy megbékéljenek Stohl Andrással - mondta a Blikknek a színház igazgatója.

 

Forrás: Blikk

süti beállítások módosítása