Lóháton kőszínházban - Új év a RaM-ban

A mindenki által jól ismert Honfoglalás című magyar film ezúttal színpadon is életre kel. Az előadás - fővárosi kőszínházban először - a RaM Colosseumban lesz látható február 4-én, a szigetszentmiklósi Sziget Színház bemutatásában.

Budapesten, a XIII. kerületben található a Ram Colosseum, amely világhírű musicalek, vígjátékok, show-k, koncertek bemutatójának színhelye. Februárban egy nem mindennapi előadással rukkolnak elő. Koltay Gergely és Szűts István nagyszabású történelmi rockoperáját a szigetszentmiklósi Sziget Színház mutatja be, méghozzá - kőszínházban ritkán látható módón - lovasjelenetekkel a színpadon.
„A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!” – tartja a legenda. Honfoglaló őseink nyomdokán a február 4-i bemutatón Kassai Lajos világbajnok lovasíjász, ötszörös Guiness-rekorder - kőszínházban eddig aligha látott - lélegzetelállító bemutatója bizonyítja, miért félt a kalandozó magyarok nyilaitól egész Európa. A február 22-i előadáson szintén különleges íjászok, a Kassai Iskola tanítványai kápráztatják el a színházrajongókat.

honfoglalas_RaM

Koltay Gergely - Szűts István:

Honfoglalás
Fővárosi kőszínházi premier
Előadások:
2012. február 04. 19:00
2012. február 22. 19:00
Helyszín: RaM Coloseum (1133 Budapest, Kárpát u. 23.)
Táltos   Pintér Tibor
Árpád   Vadkerti Imre
Álmos   Makrai Pál
Előd   Varga Lajos
Ond   Buch Tibor
Kond   Sipos Imre
Tas   Kalapács József
Huba   Bencze Sándor
Tétény   Berecz György
Réka   Janza Kata
Sámánasszony   Papadimitriu Athina
Besenyőlány   Fehér Nóra
Hajnal   Békefi Viktória
Levente   Mohácsi Márk
Rendező:
Pintér Tibor

süti beállítások módosítása