Szegény Dániel próbál a Karinthyban

Célegyenesbe érkezett a Szegény Dániel próbafolyamata a Karinthy Színházban, hiszen már csak alig egy hét van hátra a premierig. 

szegeny_daniel_04

A színház hírét olvashatják:

Célegyenesbe érkezett a Szegény Dániel próbafolyamata a Karinthy Színházban, hiszen már csak alig egy hét van hátra a premierig. Már csak azért is érdekes ez számunkra, mert régen találkozhattunk a Karinthy színpadán krimivel. Persze most sokan említhetik a Tortúrát – Balázs Andrea több, mint remek alakításával – de azért az inkább volt thriller, mint bármi más.

Úgyhogy itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet a 30 éves színház 101-ik bemutatójára! Lassan készítsük a premier-ingünket és kosztümünket, mert január 27-én ismét úgy gördül fel a Karinthy Színház függönye, mint korábban még soha.
A részletekről természetesen tájékozódhatnak a színház honlapján, a legfrissebb híreket pedig a Facebook oldalon kereshetik, ahová rendszeresen felkerülnek fényképek vagy egyéb érdekességek. Addig pedig kívánunk kellemes, színházban gazdag januárt, mert ezen kívül igazán értékes időtöltést télvíz idején – még ha az olyan hómentes is, mint az idei – nehéz találni.

szegeny_daniel_03

A szerző, aki eredeti szakmáját tekintve színész, több nagysikerű krimi, és krimi jellegű vígjáték szerzője. Ő jegyzi többek között a filmen és színpadon is nagyon sikeres Nyolc nő-t. Erényei: a szellemes és mulatságos párbeszédek, a parádés szerepek, melyeket most is kiváló színészek alakítanak, és mindenekelőtt a feszes és izgalmas cselekmény – amelyről most nem is mondunk többet, sőt Önöket is arra kérjük, hogy ne mondják el a történetet ismerőseiknek, hadd legyen nekik is lélegzetelállító a végkifejlet.

szegeny_daniel_01

ROBERT THOMAS
SZEGÉNY DÁNIEL
Krimi két részben
Fordította: Lackfi János
Daniel Dubois   Simon Kornél
Florence   Kováts Adél
Felügyelő   Újréti László
Makréla, csavargó és festőművész   Tordy Géza
Maximin atya   Szirtes Balázs
Berton kisasszony   Balázs Andrea

Díszlet: É. Kiss Piroska    Jelmez: Dőry Virág
Világítástervező: Király Tamás
Díszletkivitelezés: Major Attila, Czinka Gábor, Barczag János

Kellék: Czinka Gábor

Hang: Román Dávid      Fény: Lénárt Gábor
Szcenika, produkciós asszisztens: Ridzi Gábor
Rendező: Kőváry Katalin

Fotók: Major Attila

süti beállítások módosítása