Akvárium lesz a Gödörből - Víg végnapok jönnek

Februártól Akvárium néven működik a Gödör Klubnak eddig otthont adó Erzsébet téri épület - mondta el az MTI-nek kedden Muraközy Péter, a kulturális centrum leendő programszervezője.

Muraközy Pétert február 1-jei hatállyal bízta meg a klub programszervezői feladatainak ellátásával a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Vagyonkezelő Központja, valamint a Design Terminál Nonprofit Kft.; az ingatlan működtetését a Design Terminál veszi át.

godor Az új programszervező korábban elmondta: az Akvárium meg kívánja őrizni a Gödör Klub eddigi profilját és színvonalát. Muraközy Péter feladata lesz a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása és a Gödör-beruházás befejezésének koordinálása. Az átadás-átvétel február elején tíznapos szünettel jár, ezt követően a klub programjai a beruházással párhuzamosan is futnak majd, az építkezés várható befejezéséig, 2013 végéig.
A Gödör Klubot kilenc éve működtető Uni-co Kft. vezetői korábban közölték: a klub elnevezése az építésziroda szellemi tulajdona, így annak használatát nem engedélyezik az új működtetők számára.
Hunyadi Réka, a Gödör Klub zöld, civil és szociális programokért felelős szervezője az MTI megkeresésére közölte: január 29-30-án a Víg végnapjaink elnevezésű összművészeti fesztivállal búcsúznak eddigi otthonuktól, majd január végén ünnepélyesen leveszik az épületről a Gödör Klub nevet.
Mint hozzátette, jelenleg még keresik azt a budapesti ingatlant, ahol a Gödör Klub folytathatja működését.

süti beállítások módosítása