A Weöres Sándor Színházba látogatott Lévai Anikó

Lévai Anikó pénteken Jordán Tamás meghívására a Női Vállalkozó Klub vendégeként látogatott el a Weöres Sándor Színházba.

- Na, ezt nem hittem volna! - idézte egy legendás történet csattanóját Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója a próbateremben, utalva arra a Prima Primissima díjátadó gálaműsoron folytatott beszélgetésre, amelynek során szombathelyi látogatásra invitálta Lévai Anikót. Ő pedig  nemcsak igent mondott, de be is tartotta az  ígéretét, így pénteken a Vállalkozói Központ égisze alatt működő Női Vállalkozó Klub tagjai közelebbről is megismerhették a miniszterelnök feleségét, az öt Orbán-gyermek édesanyját, akire Trokán Péter is kíváncsi volt. Lévai Anikó meg is jegyezte: a nővérei nagyon fogják irigyelni, ha elmeséli nekik, hogy találkozott nagy kedvencükkel.

levai

fotó: Szendi Péter

- Rendes uram van, és megkímél - adta meg a hivatalos választ  Lévai Anikó, amikor az igazgató arról faggatta, minek köszönheti, hogy az öt gyermek, a rengeteg munka és elfoglaltság mellett is jó formában van. A beszélgetés során aztán kiderült, hogy öt gyermeket nevelni egyszerűbb, mint egyet vagy kettőt. A gyerekek ugyanis egymást nevelik, és a szigorú napirendhez kötött  Orbán-csemeték is kialakították a maguk igazságos világát.

- Maga tényleg földmérő? - kérdezte csodálkozva  Lévai Anikó vendéglátóját, de kiderült, több kérdésre is szeretne választ kapni szombathelyi látogatása során. (Az egyik, hogy hol született valójában Szent Márton: Szombathelyen vagy Pannonhalmán?)

A beszélgetés során Lévai Anikó szolnoki gimnazista éveiről, az akkoriban virágkorát élő szolnoki színház előadásairól, a kisvárosok szerethető, biztonságot adó miliőjéről, a karitatív munkáról és természetesen a főzésről, a finom ételekről is szó esett.

Szerző: Nagy Ildikó

Forrás: wssz.hu/Vas Népe

süti beállítások módosítása