A család azt ígéri ez lesz Buda ínyenc találkozóhelye.
"Olyan éttermet nyitunk tavasszal, ahol nyugodt környezetben, finom ételek mellett beszélgethetsz, szervezheted a találkozóidat egész nap. Este pedig megkóstolhatod a család receptjei alapján készült egyszerre házias, tradicionális, mégis friss és izgalmas ételeinket.
Kövesd velünk együtt a nyitást... Csak annyit mondunk, lesz olyan, hogy csülöktatár Bodrogi módra..." - írja a család a Facebookon.
Bodrogi Gyula életről és ételről:
"Nem kell mindig egészségesen enni, lehet néha jóízűen is"
"Addig akarok élni, amíg meg nem halok. De addig élni akarok!"
„A vadász néha főz is“ címmel jelent meg, a történetek mellett azokat a recepteket is közreadtam benne, amelyeket vadászként az országot járva megismertem, és a saját receptjeim is helyet kaptak a könyvben. Szeretek főzni, nemrég építtettem kemencét a kertben. Egy barátom készített egy speciális tepsit, malacsütésre kiváló. Van ezen kívül egy hozzá való remek cserépedényem, utolérhetetlen töltött káposzta készül benne. Időnként akarva-akaratlanul kísérletezem is. Egy alkalommal feltettem a lecsót főni, közben vendég érkezett, megfeledkeztem az ételről. Amikor újra ránéztem, már pépessé főtt az egész. Gondoltam egyet, összemixeltem alapnak, vágtam bele paprikát, paradicsomot, karikáztam kolbászt, megfuttattam, hogy még hersegjen a paprika, így született a dupla lecsó.
A próbafőzés első eredménye
További információt az étteremről itt talál.