Éttermet nyitnak Bodrogiék

A család azt ígéri ez lesz Buda ínyenc találkozóhelye.

"Olyan éttermet nyitunk tavasszal, ahol nyugodt környezetben, finom ételek mellett beszélgethetsz, szervezheted a találkozóidat egész nap. Este pedig megkóstolhatod a család receptjei alapján készült egyszerre házias, tradicionális, mégis friss és izgalmas ételeinket.
Kövesd velünk együtt a nyitást... Csak annyit mondunk, lesz olyan, hogy csülöktatár Bodrogi módra..." - írja a család a Facebookon.

hely

Bodrogi Gyula életről és ételről:

"Nem kell mindig egészségesen enni, lehet néha jóízűen is" 

"Addig akarok élni, amíg meg nem halok. De addig élni akarok!"

„A vadász néha főz is“ címmel jelent meg, a történetek mellett azokat a recepteket is közreadtam benne, amelyeket vadászként az országot járva megismertem, és a saját receptjeim is helyet kaptak a könyvben. Szeretek főzni, nemrég építtettem kemencét a kertben. Egy barátom készített egy speciális tepsit, malacsütésre kiváló. Van ezen kívül egy hozzá való remek cserépedényem, utolérhetetlen töltött káposzta készül benne. Időnként akarva-akaratlanul kísérletezem is. Egy alkalommal feltettem a lecsót főni, közben vendég érkezett, megfeledkeztem az ételről. Amikor újra ránéztem, már pépessé főtt az egész. Gondoltam egyet, összemixeltem alapnak, vágtam bele paprikát, paradicsomot, karikáztam kolbászt, megfuttattam, hogy még hersegjen a paprika, így született a dupla lecsó.

probafozes

A próbafőzés első eredménye

További információt az étteremről itt talál.

süti beállítások módosítása