Gyűjtőkártyát vezet be a Szegedi Szabadtéri Játékok

A meglevő szolgáltatások bővítésére gyűjtőkártya-rendszert vezet be a Szegedi Szabadtéri Játékok; az előre lefoglalt jegyek árát erre tudják befizetni a nézők, így az nem terheli egyszerre a pénztárcát is.

A részletfizetési akcióval abban szeretnénk segíteni, hogy leendő nézőik tervezhetővé tudják tenni a kulturális kiadásokat - mondta Bátyai Edina, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón.
Mint kifejtette, ezzel a fizetési lehetőséggel valamennyi Dóm téri produkció bármely előadásnapjára, tetszőleges szektorba lehet belépőt vagy akár bérletet vásárolni. Amíg a kártyán gyűlik a pénz, a szabályok szerint a fizetőknek bérelt helyük van a nézőtéren.

reszlet_fizetes_02

Az új rendszer igénybevételéhez szükséges ingyenes gyűjtőkártyát február 1-től lehet igényelni a REÖK-ben található Fesztivál Jegyirodán és a kiemelt budapesti partnerirodákban. A teljes vételár legfeljebb négyhavi részletre osztható fel, ezeket minden hónap tizenötödik napjáig kell rátenni a kártyára. Miután a tavalyi bevétel 25 százalékát üdülési csekkben értékesítették, azokat ebben az akcióban is elfogadják, illetve február 15-től csatlakozik a lehetőséghez a Széchenyi Pihenő Kártya is - mondta Bátyai Edina.

Az akcióról itt talált részletes tájékoztatást.

süti beállítások módosítása