Újra gyilkosság a vacsorán

A Magyarországon egyedülálló műfaj, az interaktív vacsoraszínház 2012-ben is tovább folytatódik. A Gyilkosság a vacsorán sorozatban ráadásul 2 új darab is terítékre került immár magyar szerzők tollából. A Gyilkosság a vacsorán olyan rendhagyó élmény, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték összeolvadása biztosít - állítják a szervezők.

Krimi és konyhaművészet – bár nehezen összeegyeztethetőnek tűnik, a kettőnek szorosan köze van egymáshoz. A kulinária és a színház párosítása egyre népszerűbb, hiszen sokan ma már azt igénylik, hogy egyszerre többféle inger érje őket - lehetőleg minél meghökkentőbben. Ezt az igényt szolgálja ki az új műfaj, a vacsoraszínház, melynek első hazai képviselője a Gyilkosság a vacsorán Társulat.
gyilkossagavacsoran


A különleges élményt szállító társulat repertoárján idén immár négy darab szerepel: a több, mint egy éve töretlenül népszerű  Vérkötelékek és A kétely fátylai – ezeket a műfajt Magyarországra importáló olasz szerzők jegyzik.  A két új magyar darab, A Dizőz halála és Az utolsó csepp című előadások a revü csillámporos, ámde sötét kulisszái mögé és egy rejtélyes születésnapi ünnepségre kalauzolják a nyomozó kedvű nézőt. A szerzők Vörös Róbert, a Nemzeti Színház dramaturg igazgatója, a legújabb darabot pedig a Vékes Csaba és Szirmai Melinda színész-rendező-forgatókönyvíró páros jegyzi.

 

További információ és részletes program:
www.gyilkossagavacsoran.hu

süti beállítások módosítása