Módszeresen vizsgálnák Bozsik pályázatát - Újabb fórum a Trafóról

Decemberben kulturális szakemberek és egyetemi oktatók civil kezdeményezésben konferenciát szerveztek annak érdekében, hogy a kurátorok és a döntéshozók számára szakmai segítséget nyújtsanak a döntéshozatal előkészítésében. A szervezők most újabb találkozóra tesznek felhívást.

Alulírottak – az első „Trafó – hálózatba kötve” konferencia szervezői – a Trafó Kortárs Művészetek Háza vezetésével kapcsolatban meghozott fenntartói döntésről értesülve, az előző konferenciánk végén tett ígéretünkhöz hűen újabb fórumot szervezünk.

Lehetőséget kívánunk biztosítani Bozsik Yvette-nek és csapatának elképzeléseik ismertetésére, a dolgozatukból kirajzolódó vezetői irányvonal módszeres és publikus vizsgálatára. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a pályázati anyaggal kapcsolatban eddig megfogalmazott állásfoglalások szakmai keretben történő kitárgyalásához.

A sikeres végkimenetel érdekében kérjük Bozsik Yvettet és csapatát, hogy a fórumon történő megjelenésükkel tegyék lehetővé programjuk személyes megtárgyalását.

trafolead

A szervezők jelen közleményük kiküldését követően minden, a Trafó pályáztatása kapcsán megszólalt szakmai hozzászólót megkeresnek annak érdekében, hogy minél több szempontból legyen lehetőség az intézményvezetés kérdéskörét megvilágítani.

A rendezvénnyel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatást fogunk adni az esemény Facebook event oldalán, itt:

 

Fuchs Lívia

Gáspár Máté

Gulyás Márton

György Péter

Inkei Péter

Mélyi József

Szemerey Samu

Vályi Gábor

Végső Zoltán

süti beállítások módosítása