Dancs Annamari: Jönnek az új feladatok!

Bár nem jutott tovább az Eurovíziós Dalverseny nemzeti elődöntőjéből Dancs Annamari Feel (Érzés) című száma, az Operettszínház szubrettje pozitívan tekint a jövőbe. Már készül a slágergyanús nóta magyar változata, s hamarosan a teátrum nagyszabású borgálájában is színpadra lép.

Már a szombati műsort megelőzően úgy nyilatkozott Annamari, felkészült arra, hogy a Feel megosztja majd a közönséget és a zsűrit, hiszen nem egy átlagos popdalról van szó...

- A modern hangzás mellett van benne egy különlegesség, egy klasszikus énektudást megkövetelő rész - mondja Dancs Annamari, aki sikeres erdélyi popkarrierje közben operaénekesként diplomázott. - Nagy tapasztalat volt fellépni élő adásban, még ha nem is úgy alakultak a dolgok, ahogy a próbák alapján gondoltuk. Nagyon mások voltak a technikai feltételek, de azt gondolom, hogy remek háttérénekeseimmel, Bordás Barbara kolléganőmmel és Debreczeni Mártával, valamint a Hipnology Dance Crew fantasztikus táncosaival rutinosan megoldottuk a feladatot, sőt, kifejezetten jól éreztük magunkat a színpadon. Azokat az érzéseket-gondolatokat, amiket a dalban megfogalmaztunk, ki tudtam adni magamból. Nagyon hálás vagyok a páromnak, Kerényi Miklós Máténak és az Operettszínház munkatársainak, akik rengeteget segítettek! Sok-sok pozitív visszajelzést kaptam, rádiók is kérték a számot, így most Aczél Gergő magyar szövegével is feléneklem, hogy így is hallható legyen!

dancsa_eurovision

A popénekes-szubrett szerint az élet mindig kihívásokat és új feladatokat hoz, s ő maga továbbra is hisz a könnyebb és komolyabb műfajok ötvözésében - akár egy dalon belül is.

- Az élet megy tovább, máris egy nagyszabású gálát próbálunk az Operettszínházban, KERO® rendezésében. Február 17-én mutatjuk be, s az lesz a különlegessége, hogy minden dal a borról, a borászokról, a szőlőről, a jó hangulatról szól majd, s a közönség a szünetben kóstolót is kap különböző pincészetek remek nedűiből. Nekem azért is izgalmas, sőt, megtisztelő ez a műsor, mert igazi legendákkal, mint Oszvald Marika és Lehoczky Zsuzsa énekelhetek olyan örökzöldeket, mint a Hétre ma várom a Nemzetinél, a Legyen a Horváth-kertben Budán vagy a Jöjjön ki Óbudára! Továbbra is maradok egy személyben popénekesnő és szubrett, de az operett mindig is a szívem csücske lesz!

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása