Kórházba vitték Kern Andrást

Kern András a Vígszínházban és a Pesti Színházban is lemondta az előadásait betegség miatt. A hatvannégy éves színészt napokig kórházban kezelték egy veszélyes, de szerencsére gyógyítható betegség miatt.

,,Bevérzett a gyomrom. Négy napig voltam kórházban, de már jobban vagyok, itthon gyógyulgatok. Rossz gyógyszereket szedtem, de a betegségem kialakulásába belejátszott az idegeskedés és a dohányzás is. Negyvenévnyi stressz nem marad nyomtalan" - mesélte a színész.

gyogyulj-korhazba-vittek-a-magyar3

forrás: life.hu

,,Nagyszerű a közérzetem, az étvágyammal sincs gond. Hatalmas adag töltött káposztákat eszem" - próbálta elviccelni a dolgot a színész, aki végül elmondta, hogyan is kell étkeznie. ,,Diétáznom kell, csak krémleveseket ehetek. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor láthatnak legközelebb a színpadon a nézők. Két hétig biztosan pihennem kell. Jövő szerdán megyek kontrollra, utána talán már többet tudok mondani."

Dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus szakorvos azt is elárulta, mikorra gyógyulhat fel Kern András. ,,Sok múlik azon, hogy a beteg milyen gyógyszereket szedett, de az is számít, hogy mennyire kiterjedt vérzésről van szó. Vérszegénység, fáradékonyság, gyengeség a jele. Feltűnően sápadt lesz az ember bőre és a szemfehérje, valamint verejtékezéssel és fokozott gyengeséggel jár. Egy súlyosabb gyomorvérzésbe bele is lehet halni, de nagyon gyorsan fel is lehet gyógyulni belőle, ha egy nagyon kis érből vérzik. Sok függ attól, hogy milyen alapbetegséggel küzd a beteg" - vallotta a szakorvos.

forrás: life.hu

süti beállítások módosítása