Márciustól 300 forintos diákjegyeket is kínál az Operaház

Látogatottsági rekordot döntött a 2011-es év végén a Magyar Állami Operaház, amely márciustól kedvezményes, 300 forintos diákjegyeket is árul a kakasülőre.

A rekordszámú, összesen harmincöt előadás mellett a közönségbarát akcióknak - közöttük a jótékony célú karácsonyi szabadtéri programsorozatnak - köszönhetően az Operaház iránti érdeklődés oly mértékben megnőtt, hogy minden idők egy hónapra eső legmagasabb nézőszámát könyvelhette el az intézmény - tájékoztatta az MTI-t a dalszínház. 

opera A decemberi műsorkínálatban szereplő négy operát és a Denevér nagyoperettet, valamint A diótörőt egy hónap alatt több mint 42 ezer néző tekintette meg.
A tánc- és zenerajongó diákközönség az évad második felétől újabb lehetőséget kap arra, hogy mind gyakrabban és nagyobb létszámban látogasson el a dalszínházba.
Az Operaház március 1-jétől bevezeti a 300 forintos diákjegyek árusítását. Előadásonként százhúsz darab jegyhez (az egy estére eladható jegyek mintegy 10 százalékához) kedvezményesen juthat hozzá a fiatal közönség. A kakasülőre szóló jegyek az előadások kezdete előtt két órával, érvényes diákigazolvány felmutatásával vásárolhatók meg a pénztárban.

süti beállítások módosítása