Színjátszós önkénteseket keresnek a Bátor-táborba!

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos és cukorbeteg gyerekeknek. Évente 460 gyerek táborozik velük, mintegy 450 önkéntes közreműködésével. A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba.

A tábor mozgatórugói az önkéntesek (tábori néven cimborák). Feladatuk a vidám, bátorító atmoszféra megteremtése, és színvonalas programok szervezése a gyermekek számára.
Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2012-es nyár tíznapos táboraiba, 2012. február 19-ig megteheted!

Kiemelten keresünk SZÍNJÁTSZÁS PROGRAMRA olyan önkénteseket, akik szeretnek nevetni és nevettetni, szívesen vezetnek játékos foglalkozásokat, illetve, tudásukkal, tapasztalataikkal, kreativitásukkal színesítenék a táborban részt vevő gyerekek nappali és esti programjait.
Bator_tabor_logo_web1Röviden a programról: Minden gyerek szívesen bújik szerepbe és próbálja ki, milyen királylánynak, buszsofőrnek vagy bűvésznek lenni. Egyesek bátrabbak, mások akkor oldódnak fel, ha már elvarázsolódtak egy mesevilágba.
A színjátszás foglalkozás az, ahol a gyerekeket kisebb játékokkal elvezetjük fantáziájuk világába. Drámás játékokkal, a hatalmas jelmezraktár segítségével létrehozunk egy közös világot és teszünk egy rövid utazást, ahol mindenki kipróbálhat valamit, amit még előtte nem.

Ezen kívül sokféle feladatkör van még, amit a Bátor Tábor kínál nyári táboraiban. Itt kipróbálhatod magad önkéntesként, te is hozzá tehetsz valami fontos és hasznos dologhoz!

„Irigylem a tábor telekszomszédait… mert az ő földjük a CSODÁ-val határos!”
/Andi, 14 éves táborozó/

10 NAP A MAXIMUMON – ITT  A HELYED?
Jelentkezz a www.batortabor.hu oldalon!

süti beállítások módosítása