Lehet hó, lehet fagy – a Csikysek futnak!

Lehet hó, lehet fagy – a Csikysek futnak! A kaposvári Csiky Gergely Színház indul a Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaratonon!

Faggyal dacolva

Faggyal, talán hóval, jéggel is dacolva tizennégyen állnak rajthoz, illetve váltópontokhoz Kaposváron a Csiky Gergely Színház dolgozói és vendégei közül! Összesen öt váltócsapat gyűlt össze, hogy tágítsák fizikai határaikat. Színész és gyereke, kellékes és segédrendező, szervező és világosító, művészeti vezető és takarítónő, tehát a színház szinte minden részlege képviselteti magát a megmérettetésen! És ki ne felejtsük Grisnik Petra és Serf Rebeka négylábú futótársait: Csipát és Szimatot!

A csapatok első tagja 10 kilométert fut, a második ember 6,9-et, a harmadik pedig 4,2 kilométert. A váltók első embere a Kossuth téren áll rajthoz vasárnap 11.00 órakor, innen indul az út, mely dombokra fel, és onnan le 21 kilométer után ide tér vissza.

kaposvar

Kalmár Tamás színész a 4,2 kilométeres távon fut - Villáminterjú:

- Egy próbaidőszak közepén vagyunk, Tim Carroll angol rendezővel a IV. Henriket próbáljuk épp. Vasárnap délután háromkor pedig Amint a mennyben előadásom lesz. De előtte lefutom a 4,2-t. Egyébként utálok futni, mert nem szórakoztat. De mikor sikerül legyőznöm magam, az viszont jó érzés. A félmaratoni váltóra „véletlen” igent mondtam, és ha már jelentkeztem, most már megcsinálom. Úgyhogy elkezdtem edzeni. Persze, nem az időre megyek, az a lényeg, hogy végigcsináljam.

- Még ilyen időben is?

- Persze. Ha már egyszer igent mondtam… Két gyerekem is fut. Ők mindketten a 6,9-es távon. Kajakoznak, és edzésen szoktak futni.

- Ki a váltótársad?

- Bérczes Laci. Ő futja az első két távot egyben, és én váltom az utolsó szakaszon.

- Hozol valamilyen különleges felszerelést?

- Sapka, kesztyű, kabát, Csiky-póló. Talán zene. Aztán előadás, és este termálfürdő. Ez a vasárnapi program.

süti beállítások módosítása