Csengeri Attila bebiztosítja magát a válság ellen

A sztárok is nehezen élik meg a válságot. S miután a fizetésükből képtelenek megélni, mellékállást vállalnak. Csengeri Attila például alkuszcéget alapított, hogy biztosítsa családja jövőjét.

Csengeri Attila már korábban rádöbbent, hogy színészként nem számíthat sok nyugdíjra, így ha biztonságban akarja felnevelni gyermekeit, ki kell találnia valami mást is, amivel pénzt kereshet.

„Számos idősebb színészkollégát láttam tönkremenni, miután már nem halmozzák el őket szerepekkel. Nos, én ezt szerettem volna elkerülni, amikor öt évvel ezelőtt két barátommal együtt alkuszcéget alapítottam. Rájöttem, nyugdíjam nem biztos, hogy lesz, s valamiből meg kell élni, ezért egy ideje párhuzamosan énekelek és kötök biztosításokat." – árulta el mosolyogva hazánk egyik legtehetségesebb musicalénekese, aki nemcsak a színpadon érzi otthon magát, hanem a biztosítások világában is.

csengeri_attila_csaladjaval

A tehetséges énekes-színész jelenleg több darabban is játszik, illetve óriási lehetőséget kapott a májusi StarDust: A Musical Show által, amelyben Mahó Andrea, Szűcs Kinga és Egyházi Géza mellett egy este alatt a legnagyobb musicalhősök szerepébe bújhat. Ilyen nagyszabású és modern produkcióra még nem volt példa Magyarországon, hiszen 150 percben a legismertebb musicalslágerek szólalnak meg május 18-án a Syma Csarnokban a Macskáktól kezdve a Hair-ig, a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében, soha nem látott robottechnikával.

 

Kapcsolódó cikk: Májusban jön a StarDust: A Musical Show!

süti beállítások módosítása