Stohl a börtönben rendez

Stohl András utolsó hónapját tölti a börtönben, dolgozik, drogprevenciós előadást tart, és újra rendez.

A színész ötödmagával dolgozik napi 8 órát a raktárban, és a napi munka mellett külön feladatokat is vállalt. “Kifejezetten kábítószeres bűncselekmények miatt elítélt fogvatartottak kérték, hogy ügyfelem velük is megossza a droggal kapcsolatos negatív tapasztalatait. Egy kisebb, 15 fős csoporttal beszélgetett teljesen egyenrangúként, hiszen ugyanolyan elítélt, mint ők. Sőt ügyfelem egy szintén nemsokára szabadulót a Jól-Lét Mentálhigiénés Alapítványhoz irányított, ahol több más művésszel Stohl is önkéntes munkát végez négy évig” - árulta el a színész ügyvédje, Ruttner György, aki a napokban járt bent nála.

stohl

“Ügyfelemnek nehezen múlnak az utolsó napok. Szerencsére az intézet kamaraszínházában is talált hasznos elfoglaltságot, most a már sikerrel bemutatott Víg utcai srácok című darab második részén dolgoznak. Stohl András ebben segít rendezői munkával, már elkezdték a megszokott szereplőgárdával az olvasópróbákat. Lehet, hogy még ennek a darabnak a premierjét is végigdrukkolhatja” - tette hozzá a jogi képviselő.

Stohl Andrást szabadulásakor szülinapi partival fogadják, hiszen február 23-án tölti be a 45-öt.

Forrás: Blikk.hu, Színház.hu

Kapcsolódó anyag:

Az egész elkezd izzani - Interjú Stohl Andrással

... Mivel én is meglehetősen labilis stádiumban vagyok, az egész elkezd izzani.   - Azt nyilatkoztad valamikor, hogy feszültségből élsz. Stohl András: Igen, de ez nagyon intenzív.   Stohl András ...»


süti beállítások módosítása