Barátaival ünnepel Tunyogi Bernadett jubileumi koncertjén

Tunyogi Bernadett koncertre készül, még pedig nem is akármilyenre, ugyanis idén márciusban ünnepli karrierjének 20. évfordulóját. Az ajándéka azonban nem csak saját magának, hanem a közönségének is szól, hiszen tizenhét kollégáját, művészbarátját kérte fel, hogy a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében rendezendő koncerten tartsanak vele, és egy felejthetetlen estével idézzék fel az elmúlt évek közös emlékeit.

A színpadon láthatjuk Szulák Andreát, Csonka Andrást, Janza Katát, Feke Pált, Tunyogi Orsit, Koós Rékát, Serbán Attilát, Auth Csillát, Molnár Lászlót, Forgács Pétert, Szolnoki Pétert, Fehér Adriennt, Malek Andreát, Malek Miklóst, Csengeri Attilát, Berkes Gabriellát és Ullmann Zsuzsát.

Tunyogi_Bernadett_-_kicsi_2

„Már októberben megszületett az elképzelés, hogy egy olyan koncerten lépek színpadra, ami különleges élményt nyújt a közönségnek" – mesélte Bernadett. – „Ahogy felvetődött bennem a koncert ötlete, rögtön tudtam, hogy milyen dalokat szeretnék a műsor alatt színpadra vinni, s így azonnal magától értetődő volt a vendégeim névsora is. El sem tudom mondani, milyen jó érzés volt, amikor felhívtam a kollégáimat, barátaimat, és ők gondolkodás nélkül igent mondtak! Szinte azonnal tudták, hogy melyik dalra gondolok, amikor felkértem őket a duettet éneklésére."

Tunyogi_Koncert_2

Bernadett nem véletlenül hívta meg vendégeit, akikkel éveken át együtt dolgozott, hiszen a kollegiális viszonynál sokkal bensőségesebb kapcsolat alakult ki közöttük. Minden fellépővel hosszú évek óta tartó barátságot ápol, így szólóban mindössze két dalt ad elő, a többit mind vendégei társaságában.

A koncert nem show lesz; bár a dalok között különböző riportok és az egykori, közös munkáinkról régi felvételek is színesítik a műsort. Azonban nem ez a gála legfontosabb része, hanem az, hogy a barátaimmal felelevenítjük az elmúlt 20 év meghatározó pillanatait olyan dalokkal, amelyek nem csak nekünk, de a közönség számára is kedvesek" – árulta el mosolyogva a musicalszínésznő. – „A koncert mindenképpen egyedülálló lesz, hiszen tizenhét ilyen neves művész nem mindennap találkozik egy este, egy színpadon. Ráadásul élő zenekarral fogunk fellépni, ami még különlegesebbé teszi a produkciót."

Bernadett számára nagy megtiszteltetést jelent, hogy a jubileumi koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjába is bekerült.

Tunyogi Bernadett jubileumi gálakoncert

Uránia Nemzeti Filmszínház, 2012. március 22.

süti beállítások módosítása