Kedvezménnyel mehetünk a Katonába

Pedagógusok, diákok és nyugdíjasok mellett szélesebb kör számára is jelentős jegyvásárlási kedvezményeket kínál a Katona József Színház az idei évadban.

Sikerként értékelte az évadban bevezetett pártolói kártyákat Máté Gábor, Katona József Színház igazgatója, hozzátéve: a korábbi bázis nagy részének megtartása mellett számos újonnan csatlakozó érdeklődővel bővült a pártolói kör. A kártyatulajdonosok egyebek mellett exkluzív eseményeken vehetnek részt, emellett állandó jegyvásárlási kedvezményekre jogosultak.

A Katona a pártolók mellett az évadban azok számára is jelentős kedvezményeket nyújt, akik csak alkalmanként jutnak el a színházba, vagy más ok miatt nem élnek a kártyás lehetőséggel. Ilyen többek közt az 50%-kal olcsóbb last minute-jegy, vagy például a népszerű pedagógus-, diák- és nyugdíjasráta, mellyel az érintettek 25% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt. Az állandó lehetőségek és időszakos akciók igénybevételével 10-50%-os kedvezmény érhető el a Katona különböző előadásaira.

Kispolgarok_Katona_foto_Szilagyi_LenkeKispolgárok (fotó: Szilágyi Lenke)

A Katona legutóbbi bemutatója január végén a Kispolgárok című produkció volt Zsámbéki Gábor rendezésében, Bezerédi Zoltán, Fullajtár Andrea, Máté Gábor és Ötvös András főszereplésével.

A kedvezményes jegyvásárlási lehetőségekről részletes információ a www.katonajozsefszinhaz.hu/kedvezmeny címen érhető el.

süti beállítások módosítása