Dörner levelet írt - 'Legszívesebben ingyen adnánk az örömöt'

Abban a színházban hiszünk, amely nem elvesz a hétköznapi örömökből, hanem amelyik hozzátesz, hozzásegít ehhez.

dorner

Dörner György ezt a levelet tette közzé az Új Színház honlapján:

Kedves Közönségünk,

 

A színház egy ünnep. A pár óráig tartó együtt létezés, együtt lélegzés ünnepe. Az a dolgunk, hogy ezt az ünnepet valódi élménnyé tegyük. Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy Önök gazdagabban távozzanak a színházból, mint ahogy érkeztek. Gazdagabban és boldogabban. Abban a színházban hiszünk, amely nem elvesz a hétköznapi örömökből, hanem amelyik hozzátesz, hozzásegít ehhez.Az első, „csonka félév" a felkészülés időszaka. Önök láthatnak előadásokat a régi repertoárból, kínálunk vendégjátékokat a felnőtt, az ifjúsági és a gyermekközönségnek egyaránt. Elindítjuk hétfő esti koncert sorozatunkat, melynek keretében a hazai zenei élet kiválóságaival találkozhatnak, élvezhetik koncertjeiket. És készülünk első bemutatónkra, Kodolányi János Földindulás című darabjára, mely már az új utat mutatja. Áprilisban és májusban is lesz alkalmuk magyar szerzők - Páskándi, Márai, Szabó Dezső - új bemutatóit látni, hiszen ez a színház fő profilja. Ősztől pedig már egy megújult, átalakult színház várja Önöket.
Legszívesebben ingyen adnánk az örömöt, a jóérzést Önöknek. De a színháznak is élnie kell valamiből. És ha már így van, azt szeretnénk, ha sem az itt eltöltött időt, sem a jegyre kiadott pénzt nem sajnálnák. Vagyis jól éreznék magukat! A körülöttünk levő zaklatott világban ma már ez sem kis eredmény.

Szeretettel üdvözli Önöket:

Dörner György
  igazgató

 

Kapcsolódó cikk:

Olvasópróbát tartottak Dörnerék Új Színházában

... Edit, Lux Ádám és Nagy Zoltán.  Fotók: 1. 2. 3. 4. 5. Kapcsolódó anyag: Gregor és Koncz az Új Színházba készül Hír | 2012. február 4. szombat, 07:29  ...»
süti beállítások módosítása