Úgy élj, mint a szél - Bemutató a Madách Színházban

Úgy élj, mint a szél… címmel mutatja be a Madách Színház két fiatal művész, Baranyai Annamária és Balog János előadói estjét a 2012. március 2-án a Stúdiószínpadon.

A produkcióról:

Koncert, színházi előadás, előadói est, show-műsor, és még sokféle műfaji meghatározással illethetnénk Baranyai Annamária és Balog János bemutatkozását.

A lényeg mégis a tartalom, az a 80 perc, amelynek során színes és gazdag képet kapunk két izgalmas személyiségről. Pillanatfelvételt két fiatal művészről, akik megmutatják, hol tartanak a pályájukon, mit tartanak fontosnak életüknek ezen a pontján, mi felé törekszenek.

Szóba kerülnek az elérhető célok, szerepek, és azok is, amelyek lehetősége távolabbinak tűnik, vagy akár elérhetetlennek, de itt és most, a képzeletük színpadán megszülethetnek. Szó lesz örömökről, félelmekről, álmokról, gyermekkorról, szerelmekről, elvágyódásról és hazatérésről. Az est egyetlen vallomásfolyam, személyes sorsukkal való szembenézés és őszinte kitárulkozás.

Mindez olyan dalok segítségével, amiket a musical műfajának rajongói jól ismerhetnek. De most új összefüggésbe kerülnek, és talán eddig ismeretlen szépségüket pillanthatjuk meg az új fénytörésben.

Az előadást Galambos Attila rendezte.

Baranyai-Balog_resize

Szirtes Tamás igazgató az előadásról:

Elöljáróban elmondanám, hogy számomra az élet egyik legnagyobb értéke a „lehetőség”. Enélkül nincs se kibontakozás, se siker, és nincs tere a tehetségnek, hogy megmutatkozzon. A Madách Színház most lehetőséget kínál fel két tehetséges fiatal, már nem pályakezdő művésznek.

Balog János növendékem volt a Színművészeti Egyetemen. Szabálytalan, szuverén, érdekes, későn érő tehetségnek láttam.

Baranyai Annamária a Madách Színház fiatal művésznője, aki eddig kisebb szerepeket játszott, de - „színháziasan szólva” - mindig kiragyogott a kórusból.

2011 júniusában a Mary Poppins meghallgatásra mindketten eljöttek, és nagyszerűen szerepeltek. Azon a délelőttön nyilvánvalóvá vált, hogy a „lehetőséget” meg kell kapniuk.

Bemutató: 2012. március 2., a Madách Színház Stúdiószínpadán

süti beállítások módosítása