Valentin napi üzenetet közvetített a Jókai Színház

Két olvasó lephette meg különleges ajándékkal kedvesét az beol.hu játékán. A Jókai színház egy-egy művésze szavalt szerelmes verseket.

A beol.hu cikkéből:

Vers a távolból
Németországból érkezett szép üzenettel, Petőfi Sándor versével és egy szál kolumbiai vörös rózsával köszöntötte Bartus Gyula, a Jókai Színház művésze kedden az angolszász tradíciókból életre kelt Valentin-napon, békési otthonában Kovácsné Buzder Anikót.
A Beol.hu Valentin-napi játékát a Németországban dolgozó és jelenleg is ott tartózkodó Kovács Sándor nyerte másodmagával. A férfi így megszerezte a jogot arra, hogy egy egészen egyedi meglepetéssel kedveskedjen feleségének a távolból.

 

Bartus Gyula, a Jókai Színház művésze kedden délelőtt 11 órakor egy szál vörös rózsával a kezében csengetett be a hölgyhöz, hogy így tolmácsolja a férj üzenetét. A színész a virág mellé elszavalta Petőfi Sándor „Szeretlek én, szeretlek téged...” című versét a láthatóan meghatott asszonynak.

Mint azt Kovácsné elmondta: férje nagyon gyakran lepi meg romantikus ajándékokkal. 

Vers a távolba

A játék másik nyertese a békéscsabai Kurucz-Papp Ildikó volt, aki férjét lepte meg. Az ő esetükben ugyancsak távollévőkről van szó, hiszen a férfi, Kurucz Péter háromszáz kilométerrel távolabb dolgozik, és csak hétvégenként jár haza, így a versmondólány-projekt majdnem veszélybe került, ám született megoldás: legyen videóüzenet! Fehér Tímea a kamera előtt mondta el a kért verset (Kovács Ákos: Érintő), melynek linkjét Ildikó asszony már elküldte férjének, mi pedig most megmutatjuk mindenkinek.

 

forrás: beol.hu

süti beállítások módosítása