Mahó Andreának udvarolt Andrew Lloyd Webber

Nem sok énekesnő mondhatja el magáról a világon, hogy maga Sir Andrew Lloyd Webber az egyik legnagyobb rajongója. Mahó Andreának azonban megadatott, hogy a musicalek koronázatlan királya többször is látta őt játszani és énekelni.

A világhírű zeneszerző szóban és írásban is kifejezte a magyar énekesnő iránti rajongását. Andi életében egyébként újra és újra felbukkan a mester, a májusi nagyszabású StarDust: A Musical Show-ban is számos Webber-dalt énekel.

Webber_Maho

Christine és Mary, két fontos főszerep Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljeiben, amelyeket Mahó Andrea sikerrel eljátszott. Tehetsége és szépsége nemcsak a közönséget, hanem az ismert zeneszerzőt is elbűvölte, aki budapesti látogatásai alkalmával többször is bókolt az énekesnőnek.

Az Operaház Fantomja, majd a Volt egyszer egy csapat kapcsán találkoztam többször is Webberrel, aki angolságához képest nagyon közvetlen volt. Annak ellenére, hogy milliárdos, egy végtelenül egyszerű ember, s ez nagyon szimpatikus. A legszebb bókja az volt, amikor a következőket mondta nekem: ennek a csodálatos hangnak nem szabad csak Magyarországon maradnia!" – mesélte a gyönyörű énekesnő, aki első lemezét is a zeneszerzőnek szentelte. A felénekelt dalokat Andi kiadója elküldte Webbernek, aki az énekesnő nagy meglepetésére egy levélkével válaszolt.

maho_andrea_2

„Nagy rajongója vagyok Andreának. Csodálatos volt Chrisnine-ként az Operaház Fantomjában és ugyanúgy nagyszerű egy teljesen eltérő szerepben, Mary-ként a Volt egyszer egy csapatban. Ő egy kiemelkedő tehetség." – ez állt a levélben, amely azóta is fontos az énekesnő számára. „Webber zenéje végigkíséri az életem, a májusi nagyszabású StarDust: A Musical Show-ban is több musicaléből énekelek dalokat." – tette hozzá Andi, aki már gőzerővel készül Csengeri Attilával, Szűcs Kingával és Egyházi Gézával a májusi bemutatóra, amelynek érdekessége, hogy 25 világhírű musical legnagyobb slágerei hangoznak el magyarul 150 percben a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében. A produkciót modern fény- és hangtechnika, különleges vetítési megoldások, valamint profi tánc-, illetve énekkar teszik egyedi élménnyé.

süti beállítások módosítása