Last minute színházjegyek féláron – ma este színház!

Mind nézők, mind a színházak körében siker a két hónapja indult kezdeményezés, a Ma este Színház! Szolgáltatás. A www.maesteszinhaz.hu honlap last minute színházjegyeket kínál az előadás napján – féláron.

Vannak, akik azért járnak ritkán színházba, mert nem tudnak vagy akarnak hetekre előre tervezni a jegyvásárláskor. Másoknak nehezére esik a választás, mert nem ismerik ki magukat az előadások között, többek számára pedig a magas jegyárak jelentenek akadályt.

A Ma este Színház! kezdeményezés mindhárom nehézséget elhárítja.

„A Ma este Színházzal elsősorban az a célunk, hogy egy új, eddig ritkán színházba merészkedő réteget szólítsunk meg a színházi marketing új megközelítésével. Hisszük, hogy sok az olyan leendő néző, aki egy adott nap reggelén csak annyit érez: ’ma este színházba mennék!’, ám nincs konkrét elképzelése, melyik előadást nézné meg.” – mondta Limbacher Tivadar, a Ma este Színház! egyik alapítója.

Az ő számukra egyértelműen kedvező ez az új lehetőség, hisz féláron nézhetnek meg színvonalas darabokat, többek között a Vígszínház, Katona, Radnóti és sok másik színházban. Az eddigi tapasztalatok szerint a színházak is örömmel fogadják az új jegyértékesítési csatornát, mivel számukra a részvétel költséggel nem jár, viszont maximalizálja a fizetőnéző-számot.

maeste

„Jelenleg 17 budapesti színházzal vagyunk partnerségben, ám ez a szám szinte napról napra emelkedik.” – mondta Szabadkai Attila, a szolgáltatás másik alapítója. „A félárú jegyek éjfél után, 00:01-től érhetőek el a honlapunkon, kizárólag az aznapi előadásokra. A legjobb ülőhelyek hamar elkelnek, ezért már több ezren feliratkoztak a napi előadás ajánlónkra. Sokan vesznek jegyet éjfél után, illetve az ebédidő környékén.”

A Ma este Színház! jegyértékesítési partnere az Interticket Kft., így a honlap a jegy.hu jegyértékesítő rendszerét használja. „Az Interticket kiterjedt hálózata biztosítja számunkra az infrastruktúrát és a széleskörű területi elérést - amire szükség is van, hisz célunk az országos lefedettség. Az Interticket rendszere lehetővé teszi, hogy a színházak plusz adminisztrációs terhek nélkül csatlakozzanak a last minute értékesítéshez, a vásárlók pedig a már jól bevált módon, online vásárolhatnak last minute jegyet is.” – tértek ki a technikai háttérre az ötletgazdák.

Januártól a Ma este Színház! a Színház.hu lapcsalád tagjaként folytatja tevékenységét.

Próbálja ki Ön is, milyen aznap reggel eldönteni, hogy színházba akar menni: iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a nap első percében értesüljön az aznapi féláras előadásokról.

Jó last minute színházazást kívánunk!

www.MaesteSzínház.hu

süti beállítások módosítása