Mi vár a Garden Színházban?

Újabb szolgáltatással bővül a Városmajori Garden Étterem Színház kínálata. Március elején felavatják a Matiné Olvasósarkot, amely nem csak a vasárnapi gyerekelőadások alkalmával, hanem az étterem teljes nyitva tartása alatt üzemel. Ízelítő a Garden Étterem Színház márciusi programkínálatából.

MI VÁR MÁRCIUSBAN?

A Városmajori Szabadtéri Színpad mellett található Garden Étterem Színház márciusban is változatos színházi és kulturális programokkal várja vendégeit.
A Színház Szerdák sorozat következő előadása március 7-én Détár Enikő és Rékasi Károly Te meg én című verses-zenés estje lesz, mely az emberi élet legfontosabb pillanatait idézi meg születéstől a halálig, a költészet és a zene erejével. A dramatizált esten a színész-házaspár egy olyan oldalát mutatja meg, mellyel eddig kevesen találkozhattak.
Az Utazás Karinthy körül irodalmi teadélután-sorozat március 18-án, vasárnap 17 órakor folytatódik. Témája Karinthy Frigyes és az Így írtok ti. Fráter Zoltán irodalomtörténész vendégei Tarján Tamás és Reményi József Tamás kritikusok, közreműködik Szőcs Artur, zenél Dés András. A nézők között ezúttal is kisorsolnak 10 db ajándékcsomagot, amely a Kossuth Kiadó Karinthy Frigyes-sorozatának köteteit és a Budapesti Nyári Fesztivál Kedvezménykártyát tartalmazza.
A vasárnap délelőtti matinékon csupa B-betűs mesehőssel találkozhatnak a gyerekek. Bob és Bobek a győri Vaskakas Bábszínházból érkezik a Városmajorba, Bódogot és Szomorillát, a vándor királyfit és a kósza tündért a Hepp Trupp utaztatja, a Karaván Művészeti Alapítvány Banyameséket bábozik, Majoros Ági pedig Százszorszép Bóbiska hercegnőt kelti életre.
A matiné-előadásokat követően - a svédasztalos Sunday Brunch előtt illetve alatt - kézműves foglalkozás és interaktív játékok várják a gyerekeket, valamint a márciustól megnyíló Olvasósarok ahol kedvükre lapozgathatják pl. a Kossuth Kiadó gyerekkönyveit.
A speciálisan kialakított játéktérben a nézők asztaloknál ülve, közvetlen közelről élvezhetik az előadásokat. A jegyár minden alkalommal tartalmaz egy welcome italt, kedvezményes ételrendelésre jogosít, a szerencséseknek pedig további ajándékokat hozhat.

RÉSZLETESEN:

Színház Szerdák - március 7. 19:00
Te meg én - Détár Enikő és Rékasi Károly estje az emberi élet legfontosabb pillanatairól, versekkel és slágerekkel.

„Minden pillanatban újraszülethetünk, minden pillanat lehet egy új kezdete: csak döntés kérdése. A mi döntésünké.”
Az est az emberi életet öleli fel, a születéstől a halálig. Végigvonul az élet fontosabb eseményein, a születés, gyermekkor, felnőttkor, szerelem, házasság, öregkor és halál mérföldkövein, magyar és külföldi írók művei segítségével. Hallható többek között Juhász Gyula, József Attila, Ady Endre költeménye, Kosztolányi Dezső, Nagy László, Radnóti Miklós, Burns, Shakespeare, Ahmatova írásai is, valamint dalok, világslágerek. A versek és dalok által a Détár-Rékasi színészpár olyan oldalát mutatja meg, mellyel eddig kevesen találkozhattak.

Utazás Karinthy körül No. 4. március 18. 17:00
Téma: Karinthy Frigyes és az Így írtok ti. Paródia, karikatúra, kritika
Műsorvezető-szerkesztő: Fráter Zoltán
Vendég: Tarján Tamás és Reményi József Tamás kritikusok
Közreműködik: Szőcs Artur
Ütőhangszereken zenél: Dés András
Garden matiné: minden vasárnap délelőtt 10:30 - márciusban B-betűs mesehősökkel
március 4. Vaskakas Bábszínház: Bob és Bobek
március 11. Hepp Trupp: Bódog és Szomorilla
március 18. Karaván Művészeti Alapítvány: Banyamesék
március 25. Majoros Ági Bábszínháza: Százszorszép Bóbiska
előadások után kézműves foglalkozás és kedvezményes Sunday Brunch
Márciusban megnyílik a Garden matiné Olvasósarok - ahol a gyerekek mesekönyveket lapozgathatnak, nemcsak a matinéprogramok után, hanem az étterem teljes nyitva tartása alatt.
Minderről bővebben: www.szabadter.hu/gardenszinhaz

süti beállítások módosítása