Új szereplőt láthatnak az Alibiben

A 2008-ban bemutatott előadás 2010 őszétől szerepel a Katona József Színház repertoárján. Az előadásban Nagy Andrea szerepét Furulyás Dóra veszi át, akivel a nézők már a társulat Az élet értelme, Kucok és Voks című produkcióiban is találkozhattak.

A darab bemutatásának évében elnyerte az Alternatív Színházi Szemle fődíját, a debreceni Deszka Fesztiválon a „legjobb humoros pillanatért” járó Forgács-díjat, és nagy sikerrel szerepelt Helsinkiben a Savoy Teatteriben, a csehországi Hradec Královéban a Festival Theatre European Regions keretében és Bécsben a Mitteleuropäisches Theaterkarussel programjában.

alibi_dusa_gabor_1fotó: Dusa Gábor

A humoros, groteszk önvizsgálat-revüben a különleges technikai megoldásokat kedvelő Tünet Együttes egy speciális tükörfal segítségével teremti meg azt a vívódásokkal teli belső világot, amelynek elfojtására, titkolására folyamatosan „alibit” gyártunk. Miközben a saját nevükön szereplő előadók a zenés-táncos kihallgatás során magukról is vallanak, a néző a saját tükörképével is farkasszemet nézhet. A Szabó Réka rendezte előadásban Furulyás Dóra, Gőz István, Kövesdi László, Szabó Márta, Szandtner Anna és Szász Dániel lépnek színpadra.

Furulyás Dóra első alkalommal 2012. március 1-jén (csütörtök) 19 órakor szerepel az Alibi című másfél órás zenés-táncos kihallgatásban.

süti beállítások módosítása