Zöld Csaba lemezbemutatót tart a József Attila Színházban

Hamarosan megjelenik Zöld Csaba első CD-je, Álmodj valami újat címmel. A színész nagy izgalommal készül a lemezbemutató koncertre, aminek helyszínéül a József Attila Színházat választotta. Az este sztárvendégei Miller Zoltán színész és Zséda lesznek.

A József Attila Színház színészeként nem volt kérdés, hogy a "saját munkahelyén" lássa vendégül a közönségét az Álmodj valami újat bemutatóján, március 24-én 19 órától.
"Gyerekkorom óta szenvedélyem mind a színészet, mind a zenélés, így nem volt számomra kérdés, hogy felnőttként is ezzel szeretnék foglalkozni. Bár több éve kacérkodok a gondolattal, hogy a színészkedés mellett saját dalokkal is kiálljak a közönség elé, eddig a rengeteg munka miatt nem volt időm, hogy egy egész albumot összerakjak. Ennek tükrében érthető, hogy van miről énekelnem: 15 év élményei, gondolatai fogalmazódnak meg ezekben a dalokban" - mesélte Csaba a Bellacafenak, aki izgatottan várja az első fellépést.

"Teljesen más érzéssel állok ki a színpadra úgy, ha nem egy szerepet játszok - most saját magamat kell alakítanom. Eddig szerencsére pozitív visszajelzéseket kaptam azoktól, akik találkoztak a "gyermekeimmel", a saját dalaimmal, így remélem, hogy a hallgatóság is jól érzi majd magát. Biztosítékként meghívtam két olyan kollégámat, akik méltán tekinthetők a szakma nagyjainak: Miller Zoltán remek színész és előadó, és kiváló barát is egyben, akivel a karrierünk során számtalanszor hozott össze a sors, így nem volt kérdés, hogy együtt álljunk közönség elé. Szerettük volna, ha egy hölgy is közreműködik a koncerten, és én gondolkodás nélkül Zsédát választottam. Bár eddig nem ismertem személyesen, de követtem a munkásságát, és igazi egyéniségnek tartom a hazai pop-szakmában, egy olyan biztos pontnak, aki állandóságot jelent a zenében. Remélem, sok alkalmunk lesz még együtt közönség elé lépni" - árulta el Csaba.

Forrás: Bellacafe.hu

süti beállítások módosítása