Kiszabadult Stohl András

Öthavi börtönbüntetése letöltése után ma 5 óra 19 perckor Stohl András elhagyta a Budapesti Fegyház és Börtön "A" épületét.

Az ismert színész, televíziós műsorvezető szabadulását több mint öt órán át több tévéstáb, fotós és újságíró várta a négy kijárattal is rendelkező Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai épületének valamennyi kapujánál a fagypont alatti hőmérsékletben.
A büntetése felének letöltése után feltételesen szabaduló Stohl András a fegyintézet főkapuján távozott, az őt váró újságíróknak nem nyilatkozott, mindössze annyit mondott: „hagy menjek haza, köszönöm”. A hátizsákját cipelő színész ezt követően beült a felesége által vezetett személyautóba, majd elhajtottak.

foto

A Vasárnapi Blikk értesülése szerint Stohl ügye ezzel még nincs lezárva, ugyanis a baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál ügyvédje a perújítás érdekében - mivel a kártérítés összegéről sem tudtak megegyezni - új szakértő és újabb tanúk meghallgatását kérvényezi. Mester Csaba azt mondta, a rehabilitáció ellenére az idős férfi egyre rosszabbul érzi magát. Ha kiderülne, hogy a színész sokkal súlyosabb sérüléseket okozott, mint ahogy azt előzőleg megállapították, Stohl visszakerülhet a börtönbe - tette hozzá.

Van, aki tudni véli, hogy a színészt nagy bulival várták szerettei, erről egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula nem tudott. Bordogi Gyula a hír24 érdeklődésére elmondta, ő sem szervez külön bulit kollégájának, de természetesen bármikor szívesen látja, ha találkozni szeretne vele. Arról is beszámolt, hogy a Nemzeti Színház biztosan leszerződteti Stohlt. Bodrogi Gyula készségesen mesélt arról is, hogy a nézők és a kollégái is nagyon hiányolják már a színészt. A nézők folyamatosan érdeklődnek, mikor lehet jegyet vásárolni azokra az előadásokra, amelyekben Stohl András szerepel. Bodrogi Gyula úgy véli, ezek a dolgok sokkal fontosabbak annál, mint az, hogy a barátja hogyan hagyja majd el a börtönt. "András jó gyerek, letöltötte a büntetését. Nemcsak úgy vártam vissza, mint kollégát, hanem mint fogadott fiamat. Hibázott, de nem bűnöző, örülök, hogy új életet kezdhet, tiszta lappal, mert fizikailag is bűnhődött. De hála istennek májusban már őzbakra is vadászhatunk együtt" - mondta korábban Bodrogi Gyula.

stihl

A Nemzeti Színházban kollégái beugrókként vették át Stohl szerepeit, így már márciusban három darabban is feltűnhetne, a Centrál Színházban pedig rögtön kezdhetne. Mint azt ügyvédje korábban nyilatkozta, mindkét színházban szeretnék, ha náluk lépne elsőként színpadra. Sajtóértesülések szerint az RTL Klub szerződéssel várta , és bár kimaradt a hamarosan rajtoló Csillag születikből, és az 1 perc és nyersz!-ből, esélye van, hogy a várhatóan az RTL II-n újrainduló Szombat esti láz műsorvezetője legyen.

A Dunántúli Naplónak Balikó Tamás, a Siklósi Várszínház Kft. ügyvezetője úgy nyilatkozott, ismét színpadra állítják idén nyáron a legendás filmsorozat, a Tenkes kapitánya alapján írt musicalt, méghozzá Stohl András főszereplésével.

Forrás: Blikk, Hír24, Hot, Dunántúli Napló

süti beállítások módosítása